Galaxy Chromebook primește o variantă LTE și o dată de lansare

632
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a dezvăluit Galaxy Chromebook luna trecută și este poate cel mai bun Chromebook pe care l-am văzut vreodată. Compania a menționat anterior că laptopul va fi disponibil în primul trimestru al acestui an. Cu toate acestea, se pare că disponibilitatea ar putea întârzia un pic, motivele fiind știute doar de Samsung.

Best Buy a listat deja Samsung Galaxy Chromebook pe site-ul său web, iar data lansării este 6 aprilie. Conform programării inițiale această dată este la aproximativ două săptămâni de la cea inițială. Cu toate acestea, există posibilitatea ca Samsung să vândă laptopul prin intermediul site-ului propriu cu o săptămână înaintea site-ului sus amintit.

Galaxy Chromebook cu ecran tactil de 13,3 inch și rezoluție 3.840×2.160

Samsung Galaxy Chromebook a fost anunțat la CES 2020 de la Las Vegas. Firma sud-coreeană are acum o pagină web dedicată pentru Samsung Galaxy Chromebook și acolo apare și conectivitatea LTE ca fiind una dintre caracteristicile sale. Acest lucru nu a fost dezvăluit în timpul lansării de luna trecută, conform SamMobile.

Galaxy Chromebook este un laptop convertibil cu un design flip-and-fold. Dispune de un ecran tactil de 13,3 inch 4K Super AMOLED. Laptopul Samsung are în dotare și un S Pen pentru desenare pe ecran și scrierea diferitelor note. Rulează pe sistemul de operare Chrome și este echipat cu un procesor Intel Core i5 de a zecea generație. Ca memorie vine cu 8GB/16GB RAM și 256GB/1TB de stocare. Există un slot combinat pentru carduri microSD / UFS pentru extinderea stocării și o tastatură retro-iluminată.

Dual-array este un sistem de microfoane care funcționează împreună. La fiecare microfon, sunetul va ajunge în momente diferite încât se poate calcula sursa de unde provine sunetul și microfoanele pot determina originea sunetului. Astfel de microfoane sunt folosite pentru înregistrarea profesională a sunetului.

Cel mai recent Galaxy Chromebook are, de asemenea, LTE, Wi-Fi 6, două porturi USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Are dimensiunile 302,6 x 203,2 x 9,9 mm, cântărește 1,04 kg și are difuzoare stereo de 2W și microfoane dual-array. O cameră foto de 1MP în față și o cameră foto de 8MP în spate (în modul flip). Cu o baterie de 49,2Wh, poate dura până la 9 ore cu o singură încărcare.

Chromebook-ul Galaxy va fi disponibil în două culori: Red Fiesta și Mercury Grey. Samsung a construit acest Chromebook în parteneriat cu Intel pentru programul Project Athena. Samsung Galaxy Chromebook are un preț de pornire de 1.000 de dolari.