Samsung Galaxy Enhance-X folosește AI pentru a îmbunătăți imaginile

249
Samsung Galaxy Enhance-X
Sursa foto: sammobile.com

Nu este foarte des să vedem Samsung lansând o nouă aplicație. Cu toate acestea, există o ușoară schimbare acum, deoarece compania tocmai a lansat o nouă aplicație de îmbunătățire a imaginilor bazată pe inteligență artificială: Samsung Galaxy Enhance-X. Această aplicație vă ajută să îmbunătățiți imaginile existente cu un singur clic folosind inteligența artificială.

Mai multe aplicații de pe piață pot îndeplini aceeași sarcină, cum ar fi Adobe Lightroom, Snapseed și Picsart, potrivit SamMobile. Samsung Galaxy Enhance-X se află în aceeași categorie și vă poate ajuta să îmbunătățiți imaginile. Puteți să luminați imaginile întunecate; să remediați fotografiile neclare; și să eliminați modelele moiré din imagini.

Samsung Galaxy Enhance-X pentru a îmbunătăți fotografiile

Nu mulți oameni par să cunoască noua aplicație, de fapt un editor foto bazat pe inteligența artificială. Aplicația a fost lansată pe Galaxy Store pe 7 iulie 2022. Interfața aplicației, atunci când deschideți o imagine, vă arată opțiunile Brighten, Fix Blur, HDR și Sharpen. Atingerea butonului Mai multe vă va oferi acces la opțiunile Fix Moire, Remove Reflection, Face Enhancements și Portret.

Conform listei însoțitoare din Galaxy Store, aplicația folosește „tehnici bazate pe AI” pentru a oferi o serie de funcții de editare cu o singură atingere. Vedeți în fotografia din mai sus câteva astfel de capturi de ecran. Când îmbunătățiți o imagine folosind aplicația Samsung Galaxy Enhancer-X, atât fotografia originală, cât și cea îmbunătățită sunt salvate în Galerie în format JPEG.

JPEG este acronimul Joint Photographic Experts Group, numele unui comitet de experți care a creat un standard pentru compresia și codificarea fișierelor și imaginilor statice. JPEG este în prezent unul dintre cele mai utilizate formate pentru fotografii.

Aplicația Samsung Galaxy Enhance-X este compatibilă cu smartphone-urile Galaxy care rulează Android 10 (și versiuni ulterioare). Pe lângă telefoanele emblematice din seria Galaxy Note, Galaxy S și Galaxy Z, aplicația poate fi instalată și pe telefoanele din seria Galaxy A, Galaxy M și Galaxy F de gamă medie care rulează interfața Samsung One UI 2.5, One UI 3.0, One UI4.0 și Samsung One UI 4.5.