Galaxy Enhance-X cu AI va ajunge pe Galaxy A54 și Galaxy A53

255
Galaxy Enhance X cu AI va ajunge in seria Galaxy A
Sursa foto: galaxyclub.nl

Samsung a anunțat că aplicația de îmbunătățire a fotografiilor Galaxy Enhance-X va fi disponibilă în curând și pe Galaxy A53 și Galaxy A54. Suportul pentru aceste modele din seria Galaxy A vine cu actualizarea la Android 14 și One UI 6.0. După lansarea aplicației Enhance-X AI pe seria Galaxy S23 ea a devenit disponibilă și pe alte modele din seriile Galaxy S și Galaxy Z, dar nu a ajuns pe telefoanele din seria Galaxy A.

La începutul acestui an, Samsung a lansat aplicația Galaxy Enhance-X, o aplicație care poate îmbunătăți fotografiile în diferite moduri. Datorită trucurilor inteligente AI, puteți, de exemplu, să îmbunătățiți gama dinamică a înregistrărilor existente, să corectați distorsiunile și estomparea și să eliminați reflexiile și umbrele.

Aplicația Galaxy Enhance-X oferă mai multe funcții de editare de imagini de bază și avansate, potrivit GalaxyClub. Funcția Sky Guide, vă permite să identificați constelații, stele, galaxii, nebuloase și grupuri din imaginile dvs. atunci când faceți fotografii într-o noapte înstelată. Aplicația elimină neclaritatea din imagini dacă ați fotografiat diferite lucruri și au fost amprentele digitale pe obiectivul camerei. De asemenea, poate crea videoclipuri cu încetinitorul din videoclipuri normale, generând cadre suplimentare.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Enhance-X cu AI pe Galaxy A54 și Galaxy A53

Aplicația de editare a imaginilor de la Samsung poate folosi, de asemenea, videoclipuri scurte (60 de secunde sau mai puțin) pentru a crea imagini cu expunere lungă, cum ar fi imagini ale drumul cu lumini ale vehiculului. De asemenea, poate utiliza AI pentru a analiza imagini în mișcare și videoclipuri de pe telefon pentru a crea fotografii și videoclipuri similare cu modul Single Take disponibil pe mai multe telefoane Samsung.

Cu Single Take puteți face mai multe fotografii și videoclipuri cu o singură apăsare de buton. Telefonul surprinde orice se află în cadru timp de 10 secunde, apoi optimizează fotografiile și videoclipurile și puteți să le alegeți pe cele mai bune.

Vă reamintim că Galaxy A54 a fost în program beta (nu în România) și în curând va primi primi Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0. După ce actualizați pe Galaxy A54 și Galaxy A53 la Android 14 și One UI 6 puteți instala Enhance-X. În plus, aplicația va avea și mai multe funcții până atunci, cum ar fi:

  • Ghid pentru cer. Atunci când fotografiați cerul nopții, aplicația recunoaște stelele și vă arată constelațiile și obiectele cerești din fotografie.
  • Curățați obiectivul. Această funcție poate elimina petele și amprentele care ajung pe fotografie prin obiectiv.
  • Slow-mo. Cu această funcție puteți crea un videoclip cu mișcare lentă dintr-un videoclip normal, generând singur cadre suplimentare.
  • Fluxul de mișcare. Acest lucru vă permite să adăugați efecte de lumină la videoclipurile scurte, astfel încât, de exemplu, luminile mașinii să creeze trasee prin imagine.
  • Single Take. Aceasta este un fel de versiune automată a modului Single Take camera găsit pe unele telefoane Galaxy. Enhance-X alege cele mai frumoase cadre și fragmente dintr-un videoclip și le puteți partaja imediat fără să trimiteți întregul videoclip.

După actualizarea la Android 14 puteți beneficia de noua aplicație Samsung

În acest moment, nu puteți instala încă Galaxy Enhance-X pe Samsung Galaxy A53 și Samsung Galaxy A54. Dacă căutați aplicația în Galaxy Store pe acele dispozitive, aceasta nu apare. Trebuie să așteptați actualizarea la Android 14. Acest lucru a început oficial pe seria Galaxy S23 și vor urma în noiembrie și decembrie mai multe telefoane Samsung. Sunt incluse aici Galaxy A53 și Galaxy A54.

Nu excludem că în curând Galaxy Enhance-X să poată fi instalat și pe Galaxy A52 și Galaxy A52s. Aceste dispozitive vor primi Android 14 și interfața One UI 6.0, dar Samsung nu le-a menționat în anunțul noii versiuni Enhance-X. În schimb, seriile Galaxy S20 și Galaxy Note 20, au fost incluse în lista celor care vor primi aplicația foto AI, dar nu vor primi Android 14 și One UI 6.