Aplicația Galaxy Enhance-X va ajunge la seria Galaxy S22 în iunie

293
Aplicatia Galaxy Enhance-X
Sursa foto: via androidheadlines.com

Aplicația Samsung Galaxy Enhance-X va fi disponibilă în curând pentru seria Galaxy S22. Compania a confirmat recent că aplicația relativ nouă de îmbunătățire a imaginii bazată pe inteligență artificială va ajunge la produsele sale emblematice din 2022 în aproximativ 2-3 săptămâni. Aplicația Galaxy Enhance-X este disponibilă pentru seria Galaxy S23.

Samsung a anunțat inițial Aplicația Galaxy Enhance-X în iulie anul trecut. Cu toate acestea, a trebuit să așteptăm până luna trecută pentru ca aplicația să fie lansată utilizatorilor prin Galaxy Store. Deloc surprinzător, compania a lansat pentru prima dată aplicația pentru cele mai recente produse emblematice. Utilizatorii altor dispozitive au întrebat de atunci când va fi disponibil pentru ei.

Răspunzând unei astfel de întrebări din partea unui utilizator de Galaxy S22 Ultra, un moderator al forumului Samsung Community a declarat că Samsung „aproape terminat” munca de dezvoltare și o va lansa în câteva săptămâni. Aplicația va fi probabil disponibilă pentru flagship-urile Galaxy din 2022 la jumătatea lunii iunie, potrivit AndroidHeadlines. Totuși, nu avem încă o dată precisă de lansare.

În luna iunie seria Galaxy S22 va primi aplicația Galaxy Enhance-X

Este posibil ca moderatorul să fi răspuns la o întrebare în special despre disponibilitatea aplicației Galaxy Enhance-X pentru Galaxy S22 Ultra. Totuși și utilizatorii de Galaxy S22 sau Galaxy S22+ vor primi și ei această aplicație. Samsung a declarat anul trecut că aplicația va fi lansată pe toate smartphone-urile Galaxy care rulează One UI 2.5 și o versiune ulterioară de Android 10. Indiferent dacă utilizați un model emblematic din seria Galaxy S, Galaxy Note sau Galaxy Z, sau un model Galaxy A, Galaxy M sau Galaxy F, Galaxy Enhance-X va fi disponibil pentru dvs. Vedeți pe I❤️Samsung ce reprezintă literele care apar în denumirile telefoanelor Samsung!

Galaxy M – litera „M” vine de la Magic. Inițial au fost modele de înaltă-performanță la un preț atractiv. Seria Galaxy M a făcut parte dintr-o gamă mai veche Samsung. Din anul 2019 Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

Aplicația Galaxy Enhance-X vă permite să remasterizați fotografiile ca un profesionist. Vă permite să reglați culorile, luminozitatea, claritatea, HDR și multe altele cu doar câteva atingeri, datorită procesării inteligente AI. Obțineți un buton Magic care remediază rapid toate imperfecțiunile din fotografie. Atingeți-l și tot zgomotul, neclaritatea și pierderea de detalii din fotografia dvs. vor dispărea într-o clipă. Puteți folosi un glisor încorporat pentru a compara versiunile înainte și după și pentru a vedea ce s-a schimbat.

Atingerea butonului Mai multe vă va oferi acces la opțiunile Fix Moire, Remove Reflection, Face Enhancements și Portret. Aveți opțiunea de a repara manual Fix Moire, acele modele repetitive care apar în fotografiile de pe ecranul unui laptop, televizor sau tabletă. În plus, puteți ajusta nuanța culorii pielii, netezimea, dimensiunea ochilor, linia maxilarului și multe altele pe fața dvs. De asemenea, aplicația Galaxy Enhance-X vă permite să eliminați umbrele și reflexiile nedorite din fotografii.