Galaxy Enhance-X va ajunge pe toate dispozitivele Galaxy recente

511
Galaxy Enhance-X va ajunge pe toate dispozitivele Galaxy recente
Sursă foto: SamMobile

Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy Enhance-X, o aplicație de editare a imaginilor pentru telefoanele și tabletele Galaxy. Cu toate acestea, inițial aplicația a fost limitată la seria Galaxy S22. Mai târziu, a fost lansată pe dispozitivele din seria Galaxy Note, Galaxy S și Galaxy Z. De asemenea, sunt informații că Galaxy Enhance-X va ajunge pe majoritatea dispozitivelor Galaxy lansate în ultimii ani.

Samsung India a dezvăluit printr-o postare pe forumul comunității Samsung Members că a lansat acum aplicația Galaxy Enhance-X bazată pe inteligență artificială în India prin intermediul Galaxy Store. Cu aplicația Enhance-X, utilizatorii pot începe să-și modifice fotografiile imediat ce sunt capturate. Cele mai multe dintre funcțiile disponibile în aplicație pot fi aplicate cu o singură atingere, așa că nu necesită cu adevărat cunoștințe prea aprofundate despre fotografie.

Galaxy Enhance-X va fi disponibilă pe tot mai multe telefoane Samsung

Samsung a dezvăluit, de asemenea, câteva funcții viitoare ale aplicației Galaxy Enhance-X, potrivit SamMobile. Compania lucrează la adăugarea unei funcții de scanare a documentelor în aplicație care face textul mai clar și elimină elementele inutile. Aplicația va deveni disponibilă și cu videoclipuri, dar compania nu a dezvăluit multe detalii despre aceasta.

Cel mai scump videoclip din toate timpurile este „Scream”, un videoclip pop/rock cu Michael și Janet Jackson. Acest videoclip a fost creat și lansat în 1995, cu un buget de 7 milioane USD. În 2023 ar însemna un buget de ~14 mlilioane USD!

Aplicația este acum disponibilă pe următoarele telefoane din seria Galaxy Note, Galaxy S și Galaxy Z:

  • Galaxy Note 20 / Galaxy Note 20 Ultra
  • Galaxy S20 / Galaxy S20+ / Galaxy S20 Ultra / Galaxy S20 FE
  • Galaxy S21 / Galaxy S21+ / Galaxy S21 Ultra / Galaxy S21 FE
  • Galaxy S22 / Galaxy S22+ / Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S23 / Galaxy S23+ / Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy Z Flip / Galaxy Z Flip 5G / Galaxy Z Flip 3 / Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 2 / Galaxy Z Fold 3 / Galaxy Z Fold 4

Samsung a dezvăluit, de asemenea, că lucrează pentru a aduce aplicația Galaxy Enhance-X pe mai multe dispozitive din gama Galaxy A, Galaxy F, Galaxy M și Galaxy Tab. Cu toate acestea, există o problemă: Galaxy Enhance-X va fi lansat numai pe telefoane și tablete care rulează software-ul One UI 5.1 bazat pe Android 13.

Versiunea stabilă a aplicației Galaxy Enhance-X remediază o mulțime de erori găsite în versiunea beta a aplicației care a fost lansată mai devreme. Aplicația poate, de asemenea, să restabilească imagini mai vechi, cu rezoluție scăzută și să ofere corecție pentru distorsiuni în imaginile cu unghi larg.