Galaxy Enterprise Edition cu tratament special, patru ani de actualizări

955
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a anunțat lansarea edițiilor Enterprise Edition a Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy A40, Galaxy A50 și Galaxy Xcover 4s în Marea Britanie. Cu această ocazie aproape toată lumea s-a concentrat pe partea care spune „4 ani de actualizări periodice de firmware„. În comparație cu telefoanele Samsung non-enterprise, telefoanele Enterprise Edition Galaxy S și Galaxy Note vor primi actualizări lunare pentru primii trei ani, apoi trimestrial pentru ultimul an.

Samsung pare să câștige și cota de piață la smartphone-urile destinate în special companiilor. Utilizatorii telefoanelor Galaxy Enterprise Edition menționate mai sus vor avea dreptul la o mulțime de avantaje. Mai exact, clienții vor avea acces la trei ani de asistență îmbunătățită și la patru ani de actualizări obișnuite de securitate Android și Samsung. În ce privește actualizările sistemului de operare Android, cel mai probabil tot două versiuni majore vor primi.

Telefoanele Samsung Galaxy Enterprise Edition cu un tratament mai special

În notele de subsol de la sfârșitul comunicatului său de presă ce a anunțat acest lucru, Samsung mai menționează ceva. „Actualizările pentru seria Galaxy S și Galaxy Note sunt disponibile lunar pentru primii trei ani, apoi trimestrial pentru anul final. Actualizările seriei Galaxy A și Xcover 4S sunt disponibile trimestrial pentru întregul termen de patru ani.”

Dacă ați urmărit știrile noastre, probabil știți că Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost schimbate la un program de actualizare trimestrială când au intrat în al patrulea an de la lansare. În primii trei ani au primit actualizări lunare. Exact asta va face Samsung pentru dispozitivele Enterprise Edition, în loc să le ofere un tratament ceva mai special.

Sam Mobile este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și alte dispozitive portabile Samsung.

La telefoanele high-end așteptăm trei actualizări majore ale sistemului de operare

Între timp, variantele pentru companii ale dispozitivelor din gama medie vor primi actualizări trimestriale din prima zi, conform Sam Mobile. Acest lucru este de fapt mai rău decât suportul pe care îl obțin variantele obișnuite ale consumatorilor. Cel puțin pentru Samsung Galaxy A50 și Galaxy Xcover 4s, care sunt eligibile pentru actualizări lunare de securitate.

Edițiile pentru întreprinderi și consumatori sunt la egalitate în ceea ce privește actualizările majore ale sistemului de operare Android. Ambele obțin două upgrade-uri ale sistemului de operare, deși acesta este un aspect pe care îl sperăm ca Samsung să îl schimbe la un moment dat. Multe din telefoanele sale emblematice au trecut de bariera de 1.000 de dolari și chiar au ajuns la 2.000 de dolari, cu referire la Galaxy Fold. La acestea, cel puțin, utilizatorii așteaptă de la Samsung trei actualizări majore ale sistemului de operare.

Deocamdată, disponibilitatea telefoanelor Samsung Galaxy Enterprise Edition enumerate mai sus pare a fi limitată la UK.