Mai multe Galaxy Experience Spaces invită fanii în era Galaxy AI

219
Samsung Opens Galaxy Experience Spaces New Era of Galaxy AI
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că deschide noi Galaxy Experience Spaces în întreaga lume. Acestea au scopul de a prezenta modul în care Galaxy AI permite noi modalități de conectare, creare și joc. Spațiile, care se deschid după Galaxy Unpacked, vor permite utilizatorilor să exeprimenteze noile funcții și inovații aduse de Galaxy AI pe viitoarele dispozitive Samsung Galaxy. Aceste spații vor fi deschise în orașe precum Bangkok, Barcelona, ​​Berlin, Dubai, Londra, New York, Paris și Seul.

Samsung Galaxy oferă oamenilor noi experiențe și noi moduri de a face ceea ce le place. Cu Galaxy AI, redefinim ceea ce este posibil pe dispozitivele mobile”. A declarat Stephanie Choi, EVP și șeful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Aceste spații le vor oferi fanilor Galaxy prima oportunitate de a vedea o nouă eră a inovației la ei în mână. Abia așteptăm să vedem cum Galaxy AI le va da putere oamenilor să-și dezlănțuie potențialul.”

În fiecare regiune, vizitatorii vor experimenta lucruri diferite ale ceea ce are de oferit Galaxy AI. Preferatele fanilor, cum ar fi Nightography și jocurile de nivel următor, vor captiva vizitatorii, inspirând noi moduri de a fi creativ și de a te juca cu tehnologia de ultimă oră.

Imediat după intrarea în aceste spații, vizitatorii vor ști că au pășit într-o lume de posibilități, alimentată de Galaxy AI. Tot ce vor experimenta vizitatorii le va fi disponibil foarte curând pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Pe măsură ce vizitatorii se deplasează între zonele interactive și cele imersive, vor vedea cum Galaxy AI amplifică activitățile de zi cu zi ca niciodată, de la descoperirea de noi locuri la capturarea și partajarea conținutului până la comunicarea peste barierele lingvistice. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce vizitatorii explorează și testează funcțiile, ei vor primi ștampile care pot fi răscumpărate pentru cadouri exclusive înainte de a pleca. În plus, o tragere la sorți va oferi vizitatorilor șansa de a pleca cu un premiu special. Programarea și cadourile pot varia în funcție de regiune.

Iată unde vor fi deschise locațiile Galaxy Experience Space, între ce date și locația exactă:

  • Bangkok: 18 ianuarie – 11 februarie la Central Ladprao, 1691 Phahonyothin Road, Chatuchak 10900, Bangkok, Thailanda
  • Barcelona: 15 februarie – 29 februarie la Plaza Catalunya, L’Eixample, 08002 Barcelona, ​​Spania
  • Berlin: 17 ianuarie – 14 februarie la Mall of Berlin, Leipziger Platz 12, D-10117 Berlin, Germania
  • Dubai: 18 ianuarie – 14 februarie la Dubai Mall, Bulevardul Mohammed Bin Rashid, centrul orașului Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • Londra: 17 ianuarie – 14 februarie la Westfield White City, 1081 Ariel Way, Londra W12 7GF, Marea Britanie
  • New York: 17 ianuarie – 16 februarie la 50 W. 34 St., New York, NY 10001, SUA
  • Paris: 17 ianuarie – 14 februarie la Westfield La Defense, 15, Parvis de la Défense, Puteaux 92092, Franța
  • Seul: 18 – 12 februarie la Times Square, 15 Yeongjung-ro, Yeongdeungpo-gu, Seul / Shinsegae Central City, 176 Sinbanpo-ro, Seocho-gu, Seul, Coreea