Galaxy F va fi o nouă serie de telefoane ieftine Samsung

1357
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung este pregătit să își extindă amprenta în gama entry-level, odată cu lansarea unei noi serii. Aceasta va fi numită Samsung Galaxy F și probabil va debuta la începutul lunii viitoare. Conform mai multor surse această nouă serie va fi una cu modele ieftine și prețuri cuprinse între 170 și 220€.

Primul smartphone din gama Galaxy F va fi lansat luna viitoare și va fi vândut inițial exclusiv online. Mai multe informații sunt că seria Galaxy F va concentra inițial pe piața online, dar sunt și zvonuri că Samsung ar putea lua în considerare lansarea acestuia offline mai târziu. La fel s-a întâmplat cu seria Samsung Galaxy M.

Galaxy F cu număr de model SM-415F certificat de Wi-Fi Alliance

Trebuie să specificăm că Samsung are deja smartphone-uri din seria Galaxy M în acest segment de preț. Va fi interesant de văzut cum reușește noua serie Galaxy F să se distingă de seria Galaxy M. Având în vedere că seria Galaxy M are deja o prezență puternică pe piața în mai multe țări, lansarea noii serii Galaxy F poate consolida și mai mult prezența Samsung pe aceste piețe, cu condiția să aibă performanțe bune.

Conform 91Mobiles, noua serie va fi centrată pe camerele foto. În acest fel așteptăm ca aceasta să aibă performanțe îmbunătățite ale camerei în comparație cu ofertele Galaxy M, care nu sunt deloc rele în același interval de preț. În timp ce informația nu dezvăluie alte lucruri despre seria viitoare Galaxy F, site-ul Sam Mobile face puțină lumină în privința primul dispozitiv din seria Galaxy F.

SamMobile este un site fondat în 2011 și are sediul în Olanda. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între dispozitivele purtabile Samsung.

Galaxy F (SM-F415F) pare a fi o variantă a lui Galaxy M31 care a fost lansat, la începutul acestui an. O certificare a Wi-Fi Alliance pentru SM-F415F, menționează M315 ca versiunea de firmware a dispozitivului. Interesant, Galaxy M31 are aceeași versiune de firmware. Prin urmare, presupunem că SM-F415F ar putea fi primul dispozitiv din noua serie cu aceleași specificații ca Galaxy M31.

Un ecran de 6,4 inch și baterie de 6.000 mAh pe primul Galaxy F

Samsung Galaxy F415F a apărut și pe Geekbench! Așa cum se vede în baza de date Geekbench, smartphone-ul cu numărul de model SM-F415F a obținut 348 de puncte în single-core și 1.339 în testul multi-core. În plus, listarea a mai dezvăluit că smartphone-ul va fi alimentat de un chipset Exynos 9611 octa-core, asociat cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare. Smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 10.

Se pare că Galaxy F va avea un ecran Super AMOLED de 6,4 inch. Vor fi patru camere la spate cu una principală de 64MP și una selfie de 32MP. Va avea o baterie de 6.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă cu fir de 15 W. În timp ce specificațiile hardware ale viitorului dispozitiv pot fi aceleași cu cele ale Galaxy M31, Samsung va oferi cel mai probabil unele îmbunătățiri axate pe cameră și modificări de design pe dispozitiv. Se pare că va fi disponibil în trei opțiuni de culoare, negru, albastru și verde.