Samsung Galaxy M31 lansat, quad-camera la spate și baterie de 6.000mAh

1415
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a anunțat oficial smartphone-ul Galaxy M31 din India. Receptorul împrumută câteva funcții de pe smartphone- ul Galaxy M30s, care a fost anunțat în septembrie anul trecut. Cu toate acestea, Galaxy M31 este flancat de camere video frontale și spate îmbunătățite. În loc de o configurare triplă a camerei, Galaxy M31 are patru camere la spate (una de 64MP). De asemenea, camera selfie de 16MP a fost înlocuită cu o cameră frontală de 32MP pe Galaxy M31.

Smartphone-ul Samsung Galaxy M31 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, Infinity-U. Se pare că este același ecran aflat pe Galaxy A30s, cu rezoluție Full HD+. Noul smartphone are un raport de aspect de 19,5: 9 și este protejat de Corning Gorilla Glass 3.

Procesorul Samsung Exynos 9611 de 2,3 GHz octa-core este pe Galaxy M31. Procesorul este cuplat cu 6GB și două variante de stocare – 64 GB și 128 GB. Un slot dedicat pentru carduri microSD este disponibil pe M31 pentru mai mult spațiu de stocare. Telefonul are o grosime de 8,9mm și o baterie masivă de 6.000mAh. Conform Samsung, aceasta promite 119 ore de redare a muzicii, până la 48 de ore de convorbire, până la 26 de ore de redare video și până la 21 de ore de utilizare a internetului Wi-Fi. Telefonul suportă încărcare rapidă de 15W.

Multe specificații bune pe Samsung Galaxy M31

Pentru selfie-uri, M31 are o cameră de 32MP cu deschiderea f / 2.0. Oferă utilizatorilor caracteristici precum filmare video Front Slo Mo, înregistrare video 4K, AR Doodle și AR Emoji. Pe spate există un modul foto în formă de dreptunghi. Acesta include o cameră de adâncime de 5MP, o cameră macro de 5MP, una principală de 64 megapixeli și un shooter ultra-wide de 123° și 8 megapixeli. Un bliț LED completează modulul foto spate. Este clar peste modelele Galaxy M30 și Galaxy M30s.

Camerele din spate oferă funcții interesante pentru un smartphone din această gamă, multe dintre ele sunt și pe telefoanele premium. Sunt acolo funcții precum Live Focus, Macro Shot, Night Mode, Super Steady, Super Slo Mo, Hyperlapse și înregistrare video 4K.

Hyperlapse este o tehnică în fotografie care permite fotografului să creeze imagini din mișcare. Poziția camerei nu este fixă. Hyperlapse se realizează prin mișcarea manuală a camerei pe o distanță scurtă între fiecare fotografie. Practic poziția camerei se schimbă de la o fotografie la alta.

Culorile pentru Samsung Galaxy M31 sunt Ocean Blue și Space Black

Sistemul de operare Android 10 vine preinstalat pe Galaxy M31 împreună cu One UI 2.0 de la Samsung. Mai are în dotare un scaner de amprente montat în spate, deblocarea feței, certificarea Widevine L1 și sunet surround Dolby Atmos 360°. Mai are 4G/LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C și slot pentru căști de 3,5 mm.

Samsung Galaxy M31 poate fi cumpărat în India exclusiv prin magazinul online Samsung și Amazon India. Primele vânzări vor avea loc pe 5 martie. Modelul cu 6 GB RAM + 64 GB a lui Galaxy M31 are un preț de ~210$. Varianta superioară cu 6 GB RAM și 128 GB costă ~222$. M31 va fi disponibil în Ocean Blue și Space Black, conform GizmoChina.

Este un smartphone tentant prin prisma specificațiilor raportate la preț. Sperăm să vedem noul smartphone cât mai curând și în România. Nu avea informații despre disponibilitatea acestuia în România, dar sigur va ajunge și pe plaiurile mioritice.