Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

354
Galaxy F22 un nou smartphone ieftin in lucru la Samsung
Sursa Foto: via universmartphone.com

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest lucru nu a împiedicat seria să aibă succes, mai ales în India și țările din Asia. Acum Samsung pare să dezvolte încă un model din seria Galaxy F: Samsung Galaxy F22.

Cele mai recente dovezi arată că Samsung lucrează acum la așa-numitul Samsung Galaxy F22 pentru India. Acest lucru a fost sugerat de @_the_tech_guy pe Twitter. Dar poate cel mai important, acest lucru a fost confirmat recent din mai multe surse, conform Universmartphone.

Samsung Galaxy F22 se va baza pe Galaxy A22

Viitorul model Samsung Galaxy F22 se va baza cel mai probabil pe Samsung Galaxy A22. Aici trebuie să facem o precizare: Samsung Galaxy A22 / A22 5G nu a fost încă lansat oficial. Au fost până acum mai multe informații, zvonuri și chiar fotografii apărute, dar Galaxy A22 continuă să se ferească de ochii lumii.

Acest lucru ar putea sugera că Samsung pregătește pe Galaxy A22 și pe F22 pentru o lansare simultană. Acest viitor Samsung Galaxy F22 este de așteptat să rămână exclusiv pentru India. În schimb sosia sa Galaxy A22 ar trebui să fie o versiune mai răspândită în Europa și pe alte piețe. Mai trebuie precizat că și alte modele Galaxy F au fost vândute în afara Indiei. Nu este astfel exclus ca F22 să ajungă și pe alte piețe din Asia, în special din Asia de Sud-Est.

Asia de Sud-Est cuprinde statele aflate la est de India, la nord de Australia și la sud de China. Acestea sunt Brunei, Indonezia, Cambodgia, Laos, Malaysia, Myanmar, Timorul de Est, Filipine, Singapore, Thailanda și Vietnam.

Presupunând că F22 își va împărtăși ADN-ul cu Galaxy A22, este interesant să vedem dacă va urma formula 4G sau 5G sau ambele. Se așteaptă ca Galaxy A22 5G să fie pus în vânzare cu procesorul MediaTek Dimensity 700 și 6GB de memorie RAM. Astfel Galaxy A22 va fi cel mai ieftin telefon 5G Samsung în momentul lansării. Numai timpul ne va spune dacă același lucru va fi valabil și pentru viitorul F22.