Galaxy F34 5G cu baterie de 6.000 mAh aproape de lansare

300
Galaxy F34 5G cu baterie de 6000 mAh aproape de lansare
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung se pregătește pentru lansarea unui nou smartphone din seria Galaxy F. Compania a confirmat că va lansa Galaxy F34 5G ca un smartphone de gamă medie în India. Noul telefon va fi poziționat sub actualul Galaxy F54 5G, lansat la începutul acestui an tot în India. La momentul scrierii acestui articol, Samsung a confirmat doar lansarea telefonului în India, fără a dezvălui data debutului.

Între timp, compania a confirmat unele dintre specificațiile și caracteristicile cheie ale Galaxy F34 5G. Viitorul smartphone Samsung va împacheta o baterie masivă cu durată mare de viață. Samsung a dezvăluit, de asemenea, designul viitorului său mid-ranger. Cel mai probabil procesorul Samsung Exynos 1280 va fi la interior.

Una dintre caracteristicile principale ale viitorului Samsung Galaxy F34 5G va fi capacitatea bateriei. Samsung a dezvăluit că telefonul va împacheta o baterie de 6.000 mAh sub capotă. Compania pretinde că telefonul oferă o durată de viață a bateriei de peste două zile.

Samsung Galaxy F34 5G: specificații și caracteristici cunoscute

Potrivit MySmartPrice, Galaxy F34 5G va avea un ecran Super AMOLE, probabil de 6,5 inch (16,51 cm). Ecranul va avea o rezoluție Full HD+, o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 1.000 niți. Din ce vedem în fotografii, ramele laterale sunt destul de subțiri, dar bărbia pare să fie ușor mai groasă decât la Galaxy F54. Imaginea dezvăluie că F34 5G are un buton de pornire în partea dreaptă, deasupra căruia se află balansoarul de volum.

În Europa modernă timpurie, culoarea verde era frecvent asociată cu bogăția, bancherii și mica nobilime. Costumul celebrei Monei Lisa de Leonardo da Vinci și băncile din Camera Comunelor a Parlamentului Regatului Unit sunt verzi.

Galaxy F34 5G va avea un spate din policarbonat și va fi lansat în două culori – Verde și Negru. Are trei decupaje circulare pe spate pentru cele trei camere. S-a confirmat că telefonul are o cameră principală de 50MP cu suport pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS). Se pare că celelalte două camere sunt de 8 și 2 megapixeli. O cameră de 16MP va fi frontal, pentru selfie și apeluri video.

În plus, va exista și suport pentru Fun Mode, care are 16 efecte diferite de lentile încorporate. Există, de asemenea, suport pentru Single Take, care surprinde până la patru videoclipuri și patru fotografii într-o singură fotografie. Se pare că telefonul va avea un scaner de amprente montat lateral.

Alte detalii ale telefonului nu sunt cunoscute în acest moment. Recent Galaxy F34 5G a fost văzut și pe site-ul web de certificare al Biroului de Standarde Indiene. Ne așteptăm la o lansare în India în perioada imediat următoare. Cum Galaxy F54 are un preț de aproximativ 330 euro în India, posibil ca Galaxy F34 să coste aproximativ 250€ în India.