Galaxy F54 5G tot mai aproape de lansare, designul dezvăluit

206
Samsung Galaxy F54
Sursa foto: via sammyfans.com

În timp ce Samsung se pregătește să lanseze pe Galaxy F54 5G au apărut mai multe randări unde vedem designul noului smartphone. În aceste fotografii vedem pe Samsung Galaxy F54 5G din toate părțile, vedem partea din spate și opțiunile de culoare. Se pare că telefonul va fi disponibil în două opțiuni de culoare, inclusiv Albastru închis și Argintiu cu efect de gradient.

Telefonul are trei camere la spate aranjate similar cu Galaxy A54 și Samsung Galaxy S23, cu cele trei camere ieșind separat din capacul spate. Lângă aceste camere se află și un blitz LED. Samsung Galaxy F54 5G are un senzor de amprentă digitală la lateral în butonul de pornire. Acesta este pe marginea din dreapta a telefonului alături de tastele de volum. Pe capacul din spate există și o siglă Samsung. Ramele laterale și capacul spate sunt din plastic.

Samsung Galaxy F54 5G cu ecran de 6,7 inch și procesor Exynos 1380

Samsung Galaxy F54 5G va fi echipat cu o cameră de vârf, din informațiile de până acum se pare că este una de 108MP. Camera va avea stabilizare optică a imaginii OIS și capabilități de fotografiere și filmare pe timp de noapte, potrivit Sammyfans. O camera ultra-wide de 8MP și una macro de 2MP vor complete trio-ul de pe spate. Partea frontală are un ecran tip Infinity-O cu o gaură pentru camera selfie, probabil de 32MP. Smartphone-ul are ramele foarte înguste în genul telefoanelor emblematice.

Anterior, am aflat că Samsung Galaxy F54 5G va fi echipat cu un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inch (17,02 centimetri). Ecranul va avea rezoluția FHD+ (2400 x 1080 pixeli) și rata de actualizare de 120Hz. Ecranul este de așteptat să fie echipat cu protecție Corning Gorilla Glass. Telefonul va avea un procesor Samsung Exynos 1380, probabil însoțit de 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB capacitate de stocare.

Exynos 1380 este un procesor octa-core cu suport pentru camere de până la 200MP, rezoluție Full HD+ și rata de refresh de 144Hz. Are patru nuclee de performanță Cortex-A78 (până la 2,4GHz) și patru eficiente energetic Cortex-A55 (până la 2,0GHz).

În plus, o baterie mare de 6.000mAh va furniza curentul electric necesar funcționării. Bateria va avea încărcare rapidă cu fir de 25W. Telefonul nu va avea încărcare wireless. Pe partea de software, telefonul va veni din cutie cu Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1.

Chiar dacă nu știm data concretă de lansare, Galaxy F54 5G poate fi lansat în orice moment. Cel mai probabil va fi lansat în India, dar nu știm ce disponibilitate globală va avea. Nu știm în acest moment nici prețul la care va fi lansat la vânzare.