Samsung Galaxy F62 va debuta pe 15 februarie, Exynos 9825 confirmat

443
Samsung Galaxy F62 va debuta pe 15 februarie confirmat Exynos 9825
Sursa Foto: via gizmochina.com

Anul trecut, Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy F41 ca primul său telefon din seria Galaxy F inițial în India. A fost vândut în această țară exclusiv prin Flipkart. Ultimele informații au dezvăluit că gigantul high-tech sud-coreean va lansa în curând pe Samsung Galaxy F62 tot acolo. Și la fel ca Galaxy F41, va fi disponibil tot exclusiv prin Flipkart.

Compania de comerț electronic Flipkart a început deja să tachineze sosirea unui nou telefon. Pagina site-ului a publicat o fotografie a dispozitivului fără a menționa numele acestuia. Listarea a fost apoi actualizată cu o mulțime de informații importante. Acum am aflat că Samsung Galaxy F62 va debuta pe 15 februarie.

Samsung Galaxy F62 cu procesorul Exynos 9825

Galaxy F62 Galaxy va debuta în 15 februarie la ora 12 în India. După cum se poate vedea de pe pagina din Flikart, are un ecran cu o gaură, iar partea din spate, de culoare în degrade, are un modul de cameră în formă de pătrat, cu un bliț LED sub el. De asemenea, are un cititor de amprente amplasat pe lateral.

Chiar dacă inițial au fost zvonuri despre procesorul Snapdragon 765G, Samsung Galaxy F62 a apărut pe Geekbench cu Exynos 9825. Listarea modelului F62 pe Flipkart a confirmat acum că este într-adevăr alimentat de chipsetul Exynos 9825 (7 nm). Anterior, compania a folosit același procesor pentru a alimenta seria Samsung Galaxy Note 10 în 2019. Exynos 9825 este foarte puternic pentru gama medie, deci nu este nimic de îngrijorat în ceea ce privește performanța dispozitivului.

Flipkart este o companie de comerț electronic cu sediul în Bangalore, India și înregistrată în Singapore în 2007. Compania s-a concentrat inițial pe vânzările de cărți online înainte de a se extinde la electronice de larg consum, modă, alimente și produse pentru stilul de viață.

Săptămâna trecută am aflat că F62 are un ecran AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm) și o baterie de 7.000mAh. Scurgerea a dezvăluit și alte specificații, cum ar fi 8GB de memorie RAM și 128GB de stocare nativă. Conform GizmoChina, va avea la bord sistemul de operare Android 11 bazat și interfața Samsung One UI 3.1.

Frontal va avea o cameră de 32 megapixeli și patru camere la spate cu una principală de 64MP. Presupunem că celelalte camere vor fi de 8MP (ultra-wide) + 5MP (adâncime) + 5MP (macro). Smartphone-ul, conceput și fabricat în India la Noida, va costa ~250 de euro.