Samsung Galaxy Fit 2 cu toate certificările la zi, aproape de lansare

683
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Galaxy Fit 2 a fost identificat anterior pe site-urile de certificare FCC, Bluetooth SIG și pe cel sud-coreean NRRA. Samsung Galaxy Fit 2 va fi succesorul tracker-ului de fitness original al Galaxy Fit, lansat anul trecut. Brățara de fitness de la Samsung a apărut pe mai multe site-uri web de certificare, cel mai relevant fiind FCC.

Despre această brățară nu știam decât numărul modelului, adică SM-R220. Cu toate acestea, colegii noștri de la 91Mobiles a descoperit listarea tracker-ului pe un site indonezian de telecomunicații. Acolo a fost confirmată forma acestuia, numărul de model SM-R220 și numele: Samsung Galaxy Fit 2.

Samsung Galaxy Fit 2 cu senzor de ritm cardiac

Din păcate, listarea nu dezvăluie nimic altceva despre dispozitiv purtabil. Dar având în vedere că a apărut pe mai multe site-uri web de certificare, ne putem aștepta ca Samsung Galaxy Fit 2 să se lanseze în curând. Este posibil chiar la Samsung Galaxy Unpacked. O listare listare recentă a ceasului de fitness pe Bluetooth SIG a sugerat că va avea Bluetooth 5.1. Cum am scris mai sus Fit 2 a fost reperat și pe site-ul de certificare NRRA din Coreea de Sud.

Apariția lui Samsung Galaxy Fit 2 pe pagina Comisiei Americane de Comunicații (FCC) a fost identificată de The Verge. Aceasta a fost cea mai relevantă dintre toate și sugerează o lansare iminentă a brățării Samsung. Aflăm de aici că Fit 2 va avea un senzor de ritm cardiac și un design mai elegant. Noul Galaxy Fit 2 va urma originalului Galaxy Fit, lansat anul trecut.

NRRA – National Radio Research Agency este un organism de certificare din Coreea. NRRA impune ca un producător sau vânzător de echipamente de radiodifuziune și comunicații din Coreea să posede documente care să specifice aspectele relevante privind echipamentele supuse certificării.

Specificații Samsung Galaxy Fit

De reținut, Samsung Galaxy Fit original are un ecran AMOLED color de 0,95 inch. Are un procesor MCU Cortex M33F de 96 Mhz. Rulează sistemul de operare FreeRTOS și ambalează 2MB de memorie RAM și o stocare de 32MB. Banda de fitness vine cu un senzor de ritm cardiac, accelerometru și giroscop. Acesta urmărește diverse activități, cum ar fi mersul pe jos, alergarea și ciclismul. Samsung Galaxy Fit vine cu funcția Auto Tracking, care vă permite să urmăriți până la șase activități în mod implicit. În special, Galaxy Fit are, de asemenea, o caracteristică de urmărire a somnului care vă analizează modelele de somn.

Banda de fitness se conectează, de asemenea, cu telefonul pentru a trimite notificări cu privire la apelurile și mesajele vocale primite. Tracker-ul vine cu conectivitate Bluetooth v5.0 și are o baterie de 120 mAh. Credem că Samsung Galaxy Fit 2 va moșteni mai multe dintre acestea, dar și va aduce și unele noutăți. Noul tracker Samsung poate fi lansat azi la Galaxy Unpacked 2020.