Samsung a lansat Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și Galaxy Buds

1369

Samsung Electronics a anunțat noua sa gamă de accesorii, care cuprinde: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds. Ceasurile și căștile fără fir sunt gândite pentru o diversitate de stiluri de viață. Pentru cei care vor să aibă o viață echilibrată, dar și pentru cei care au nevoie de un plus de motivație, accesoriile Samsung vin în ajutor. Astfel atingerea obiectivelor de fitness și cele de viață sănătoasă este mult mai ușoară, iar distracția nu poate fi scoasă din ecuație.

Galaxy Watch Active: Stilul sportiv

Pentru cei care vor să fie în trend cu moda, care doresc să trăiască mai sănătos în fiecare zi, Galaxy Watch Active este la fel de inteligent precum este de frumos. Caracteristicile premium comparabile cu Galaxy Watch, pe Galaxy Watch Active vin cu un design sportiv nou, subțire, ușor și versatil, care ușurează menținerea unui stil de viață echilibrat. Cu un design atractiv, minimalist, este ușor de navigat prin meniuri. Alegeți o față elegantă a ceasului și o curea sportivă dintr-o gamă de culori diferite pentru a se potrivi stilului tău unic.

Galaxy Watch Active are o abordare holistică pentru a monitoriza tot ce contează mai mult. Abilitățile sale de urmărire a somnului, stresului și sănătății fac din Galaxy Watch Active un antrenor de stil personal pentru cei care doresc un corp și o minte mai sănătoasă. Galaxy Watch Active combină cele mai bune lucruri din patrimoniul Galaxy cu caracteristici îmbunătățite de fitness și bunăstare.

Smartwatch-ul aduce urmărirea tensiunii arteriale pe încheietura mâinii. Descărcați aplicația My BP Lab, aplicație dezvoltată împreună cu Universitatea din California, San Francisco (UCSF), pe Galaxy Watch Active pentru a monitoriza tensiunea arterială și a urmări mai bine sănătatea fizică în fiecare zi.

Gestionarea stresului este acum mai ușoară cu Stress Tracker pe Galaxy Watch Active. Păstrați nivelul de stres sub control pentru o sănătate pe termen lung. Puteți începe exercițiile de respirație pentru a echilibra și controla stresul.

Galaxy Watch Active, pentru o viață activă

Puteți urmări ușor activităților de fitness! Galaxy Watch Active detectează automat atunci când alergați, mergeți pe bicicletă sau începeți un antrenament dinamic. Puteți să urmăriți peste 39 de activități, să stabiliți obiectivele zilnice și să monitorizați progresul.

Galaxy Watch Active vă îmbogățește stilul de viață și vă extinde experiența conectată printr-o integrare perfectă în ecosistemul Galaxy. Galaxy Watch Active este compatibil cu Android și iOS și oferă coaching în timp real, urmărirea activității în interior/exterior și include aplicații populare de la terțe părți – inclusiv Under Armor, Spotify și Strava. Puteți folosi vocea pentru a controla Galaxy Watch Active cu capabilitățile de voce ale lui Bixby. Astfel puteți să efectuați apeluri sau să trimiteți mesaje fără să aveți telefonul la voi.

Galaxy Watch Active specificații:
Afișaj 3 inch (28 mm) 360 x 360 AMOLED Corning Gorilla Glass
Procesor Exynos 9110 Dual core 1,15 GHz
Sistem de operare Tizen Wearable OS 4.0
Memorie 768 MB RAM + 4 GB memorie internă
Baterie 230 mAh
Dimensiuni și greutate 40 mm │ 39,5 x 39,5 x 10,5 mm │ 25 grame
Conectivitate Bluetooth 4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, A-GPS / Glonass
Sezori Accelerometru, giroscop, barometru, monitorizare ritm cardiac, lumină ambientală
Certificare 5ATM + IP68 │ MIL-STD-810G
Încărcare Încărcarea fără fir bazată pe WPC
Curea 20 mm (interschimbabilă)
Culori Silver, Black, Rose Gold, Sea Green
Compatibilitate Samsung Galaxy, Android 5.0 sau mai nou, cu mai mult de 1,5 GB RAM

iPhone: iPhone 5 și versiuni ulterioare, iOS 9.0 sau mai recent

Preț 200 $

 

Galaxy Fit și Galaxy Fit e: Fitness de zi cu zi pentru toată lumea

Realizate pentru toți entuziaștii de fitness, de la alergătorii ocazionali la sportivi, Galaxy Fit sprijină un stil de viață activ. Având corpuri subțiri și ușoare, Galaxy Fit și Galaxy Fit e sunt ușor de manevrat și confortabile de purtat toată săptămâna.

Galaxy Fit și Galaxy Fit e sunt elegante și la modă, permit urmărirea ușoară și intuitivă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Galaxy Fit și Galaxy Fit e încep automat să vă urmărească activitatea atunci când călătoriți, alergați, mergeți cu bicicleta sau începeți un antrenament dinamic. De asemenea, puteți selecta manual din mai mult de 90 de activități diferite în aplicația Samsung Health pe telefonul smartphone, iar Galaxy Fit / Galaxy Fit e va începe automat urmărirea antrenamentului ales. În plus, cu analiza îmbunătățită a somnului și gestionarea inteligentă a stresului, puteți să vă monitorizați starea fizică în orice moment al zilei.

Cu Galaxy Fit și Galaxy Fit e este ușor de interacționat, datorită unui UX simplu și intuitiv, ușor de utilizat. Primiți alerte și mesaje cum ar fi alarme, evenimente din calendar sau vremea – direct de la telefonul smartphone. Când călătoriți și schimbați fusul orar, Galaxy Fit va afișa automat o față de ceas cu două ceasuri pentru a vă facilita gestionarea programului. Ambele dispozitive sunt rezistente la apă cu 5ATM, astfel încât se pot purta la duș la piscină sau prin ploaie.

Specificații Galaxy Fit / Galaxy Fit e:
Galaxy Fit Galaxy Fit e
Afișaj 0,95 inch AMOLED 0,74 inch PMOLED
Procesor MCU Cortex M33F 96 MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96MHz
Sistem operare Realtime OS Realtime OS
Memorie
  • 512 KB RAM intern
  • 2048 KB RAM extern
  • 32 MB stocare
128 KB RAM │ 4MB stocare
Baterie 120 mAh 70 mAh
Dimensiuni 18,3 x 44,6 x 11,2 mm 16,0 x 40,2 x 10,9 mm
Greutate 24 grame 15 grame
Conectivitate BLE BLE
Senzori HRM, accelerometru, giroscop HRM, accelerometru
Certificare 5 ATM │ MIL STD 810G 5 ATM │ MIL STD 810G
Încărcare NFC Wireless Pogo
Culori Black, Silver Black, White, Yellow
Compatibilitate Samsung Galaxy, Android 5.0 sau mai nou, cu mai mult de 1,5 GB RAM

iPhone: iPhone 5 și versiuni ulterioare, iOS 9.0 sau mai recent

Samsung Galaxy, Android 5.0 sau mai nou, cu mai mult de 1,5 GB RAM

iPhone: iPhone 5 și versiuni ulterioare, iOS 9.0 sau mai recent

Preț 100$ 100$

 

Samsung Galaxy Buds: Companionul de viață din urechi

Galaxy Buds este cel bun set de căști fără cablu pentru cei care doresc o experiență conectată perfect în mișcare. Cu un factor de formă confortabil, controale ușoare, sunet clar și inteligent și dimensiuni compacte – sunt un companion de zi cu zi în orice moment.

Galaxy Buds oferă o experiență supremă de ascultare, cu sunet reglat de AKG. Enhanced Ambient Sound vă permite să auziți în mod clar mediul înconjurător, chiar și în timp ce mugurii căștilor sunt în urechi. Astfel puteți auzi tot ce se întâmplă în jur în timp ce efectuați un apel telefonic sau ascultați melodiile preferate. Sunetul premium se extinde și la sunetul vocii tale. Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și un microfon exterior în fiecare cască. În acest fel puteți vorbi și să vi se audă vocea clar în ​​medii zgomotoase.

Galaxy Buds ține pasul cu tine toată ziua, cu până la șase ore de streaming Bluetooth și până la cinci ore de apeluri. Cu încărcarea wireless prin Power Share direct de la Galaxy S10 puteți obține un impuls rapid putere pentru baterie.

Galaxy Buds se integrează cu Bixby pe cele mai recente dispozitive mobile Galaxy, astfel încât să puteți activa rapid asistentul inteligent fără a vă lua telefonul. Pur și simplu utilizați vocea pentru a efectua apeluri, pentru a trimite mesaje text sau pentru a verifica durata de viață a bateriei.

Galaxy Buds Specificații:
Dimensiuni Suport: 17,5 x 19,2 x 22,3 mm │ Cutie: 38,8 x 70 x 26,5 mm
Greutate 5,6 grame / cască │ Cutie: 39,6 grame
Culori Negru, alb, galben
Conectivitate Bluetooth 5.0
Senzori Accelerometru, Proximitate, Hall, Touch, Detectare pornire/oprire
Baterie 58 mAh / cască │ Cutie: 258 mAh
USB USB tip C
Microfon 5.8pi Dynamic Driver
Audio Codec audio: SBC, AAC, scalabil
Compatibilitate Android 5.0 sau o versiune ulterioară, RAM de 1.5GB sau mai mult
Preț 130 $