Samsung Galaxy Fit primește prima actualizare de software

719
Sursa Foto: IOTGadgets.com

Samsung Galaxy Fit este cel mai recent tracker de fitness lansat de gigantul high-tech sud-coreean. În luna februarie a acestui an, a intrat pe scena mondială alături de seria extraordinară Samsung Galaxy S10. La fel ca în cazul tuturor dispozitivelor noi, a sosit timpul pentru ca Galaxy Fit să obțină prima sa actualizare de software.

Actualizarea firmware-ului este lansată prin mecanismul obișnuit de actualizare OTA (Over The Air) de la serverele Samsung. Prima țară din listă care primește actualizarea pentru Galaxy Fit este Franța, conform IotGadgets. Nu știm exact când, dar această actualizare va ajunge și în România. Această primă actualizare de software este mică, ocupă un spațiu de doar 20,72 MB. Nu există noi caracteristici spectaculoase care vin cu această actualizare, doar îmbunătățiri de performanță și corecții de erori.

Samsung Galaxy Fit, actualizarea software-ului pentru optimizarea bateriei

Versiunea de firmware are numărul R370XXU0ASG1. Potrivit changelog-ului, actualizarea aduce îmbunătățiri de stabilitate și optimizează algoritmul de încărcare a bateriei. Un changelog este un jurnal sau o înregistrare a tuturor modificărilor notabile făcute unui proiect.

La fel a fost cazul actualizărilor recente la câteva dintre celelalte dispozitive Samsung portabile cum ar fi Galaxy Watch. Utilizatorii vor vedea, de asemenea, o schimbare la Galaxy Fit în widgetul ritmului cardiac – un nou buton care vă permite să realizați o măsurare a ritmului cardiac.

MIL-STD-810G este un standard tehnic militar din Statele Unite care precizează condițiile de încercare de mediu ale echipamentelor militare. MIL-STD-810G stabilește compatibilitatea echipamentelor și dispozitivelor cu temperaturi și presiuni extreme, radiații solare, umiditate, substanțe chimice și vibrații, de exemplu la altitudini mari și în timpul utilizării armelor de foc.

Galaxy Fit are un ecran AMOLED de 0,95 inch și o baterie de 120 mAh. Este cu certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G. Are rezistență la apă 5 ATM, astfel încât se poate purta la duș, la piscină sau prin ploaie. Sub capota nu avem Tizen, sistemul de operare folosit pe Galaxy Watch și celelalte smartwatch-uri Samsung, este sistemul de operare Samsung Realtime.

Caracteristicile Galaxy Fit includ monitorizarea somnului și stresului, detectarea automată a mișcării pentru mersul pe jos, alergare, ciclism și multe altele. Dispozitivul poate primi notificări de la un smartphone conectat și chiar permite utilizatorilor să răspundă cu mesaje presetate.