Samsung Galaxy Fold 2 are afișaj cu gaură pentru camerele foto

774
Sursa Foto: via gqitalia.it

Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold 2 va sosi în septembrie conform celor mai recente zvonuri. Inițial era planificat să apară alături de seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip pe 5 august. Noua dată este la nivel de zvon, nici 5 august și nicio lansare în septembrie nu a fost confirmată de Samsung.

Între timp, zvonurile continuă să se intensifice cu privire la caracteristicile tehnice ale noului smartphone pliabil. Pentru a furniza alte indicii, cunoscutul Ice Universe a publicat două imagini neoficiale care sunt destinate să ilustreze unele alegeri de design făcute de Samsung. Este vorba despre camerele foto de pe viitorul Galaxy Fold 2.

Cea mai evidentă noutate comparativ cu originalul Galaxy Fold se referă la eliminarea crestăturii prezente în afișajul intern. Aceasta a fost înlocuită pe Fold 2 de un orificiul în interiorul căruia se va află camera foto, conform HDBlog. A doua imagine ne arată poziționarea găurii într-un punct care, la prima vedere, îi poate face pe iubitorii de simetrie și pe cei care ar prefera-o mai aproape de colț, să comenteze.

Galaxy Fold 2 cu ecran de 7,7 inch și sticlă UTG

Camera foto internă este amplasată exact în centrul jumătății din dreapta a ecranului pliabil. Mutarea acesteia chiar mai spre dreapta, spre colț, ar fi creat probabil unele probleme de coexistență cu modulul camerei din spate. În cele din urmă, imaginea sugerează că aceeași soluție de cameră inclusă în gaura de pe afișaj va fi folosită și pentru cea găsită pe afișajul extern.

Ice Universe își postează informațiile pe Twitter și pe site-ul chinezesc Weibo. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung.

După cum am scris mai sus, cele două imagini nu sunt redări oficiale. Ele urmăresc în principal să arate modul în care vor fi amplasate camerele. În esență, Ice Universe relansează și susține ipoteza care a fost prezentată în primăvara trecută pentru originalul Fold.

Conform ultimelor zvonuri, Galaxy Fold 2 va fi echipat cu un ecran intern de 7,7 inch. Este mai mare decât ecranul de 7,3 inch al actualului Fold. Creșterea dimensiunii nu va duce la o creștere a dimensiunilor generale ale smartphone-ului, deoarece marginile vor fi mai mici. Ecranul flexibil ar trebui să fie echipat cu sticla UTG (Ultra Thin Glass) care a debutat cu Galaxy Z Flip.