Galaxy Fold 2 „Bloom” va fi lansat în aprilie, posibil cu un ecran mai mare

929
Sursa Foto: en.letsgodigital.org

Samsung Galaxy Fold 2 „Bloom” va fi lansat în aprilie anul viitor, dar poate fi lansat de Samsung și alături de Galaxy S11, la fel cum a făcut cu Galaxy Fold la evenimentul Galaxy S10. A fost tot feluri de zvonuri despre viitorul Galaxy Fold 2, în special despre forma de pliere- orizontal sau vertical. Ei bine, în ciuda unor astfel de zvonuri Samsung lucrează la Galaxy Fold 2 și intenționează să-l lanseze conform programului, conform PhoneArena.

Galaxy Fold 2 va fi lansat în aprilie 2020, susține mass-media sud-coreeană, dar de data aceasta citează luna exactă: aprilie. Data este la aproximativ o lună după apariția Samsung Galaxy S11 în martie. Acest lucru va fi ceva mai mult de șase luni de la lansarea originalului Galaxy Fold. Nu este pentru că Samsung intenționează să reîmprospăteze modelul de telefon pliabil, doar pentru că originalul Fold a fost lansat la vânzare mai târziu decât era planificat.

Samsung Galaxy Fold 2 are numele de cod „Bloom”

Numele de cod „Bloom”- a înflori –  semnifică planurile de extindere a cotei de piață a telefoanelor pliabile. Numele de cod pentru Galaxy Fold a fost „Winner” – Câștigător. Acesta a fost menit să atragă oamenii în jurul smartphone-ului pliabil. Dimensiunile ecranului și specificațiile ce se vor afla pe Galaxy Fold 2 nu sunt sunt cunoscute în acest moment. Presupunem că va fi dotat cu tot ce va oferi Galaxy S11, cum ar fi procesorul Snapdragon 865 cu modem X55 5G, precum și camera zoom cu periscop și mai multe.

Inch-ul este o unitate de lungime imperială britanică. Standardele pentru lungimea exactă a unui inch au variat în trecut, dar de la adoptarea sistemului internațional în anii 1950 și 1960 a fost definit ca fiind exact 25,4 mm. Este o unitate de lungime obișnuită în Statele Unite, Canada și Regatul Unit.

Zvonurile au dat moștenitorul lui Galaxy Fold de cu ecran de 6,7 inch, pliabil în jurul axei orizontale și doar cu un ecran mic de 1 inch pe exterior pentru pictograme pentru dată / oră / notificări. Va fi destul de inteligent și mai ieftin. Samsung Galaxy Fold de 7,3 inch este mai mult pe tărâmul tabletei atunci când este desfăcut. Succesorul său se presupune a avea o închidere tip clapetă și va fi mai compact atunci când este introdus în buzunar. Au fost zvonuri despre un Galaxy Fold 2 cu un ecran de 8,1 inch (20,57 centimetri) când este deschis.

Data de lansare pentru Samsung Galaxy Fold 2

În ceea ce privește pe Fold 2, Samsung va începe să-și aprovizioneze liniile de producție cu ecrane pliabile în noiembrie. Acest lucru indică o perioadă de producție în masă și o lansare pentru prima jumătate a anului 2020. Nu credem că va fi lansat alături de Galaxy S11 dar, este posibil și acest lucru. În ciuda problemelor care au afectat unitățile de testare la Fold-ul original, se pare că Samsung este departe de a renunța la această categorie de telefoane pliabile.

Potrivit companiei de cercetare de piață Counterpoint Research, livrările de smartphone pliabile se așteaptă să înregistreze 400.000 de unități în acest an. Pentru anul viitor estimările sunt de 3,2 milioane de unități și vor ajunge la 27,1 milioane de unități în 2022. Nu credem că Samsung va renunța la telefoanele pliabile.

Am fi încântați să vedem un clamshell Galaxy Fold 2 și nu numai pentru binele vremurilor vechi. Poate fi o soluție practică reală pentru problemele noastre cu telefoanele cu ecran mare. Când a fost rugat să comenteze data de lansare pentru Galaxy Fold 2, un oficial Samsung a răspuns: „ Este dificil să comentezi despre produse care nu au fost lansate încă”.