Acasă Stiri Galaxy Fold 2 poate avea ecran cu rata de actualizare de 120...

Galaxy Fold 2 poate avea ecran cu rata de actualizare de 120 Hz

Samsung urmează să lanseze următorul Galaxy Fold 2 peste câteva luni. Mulți așteaptă cu nerăbdare să vadă ce îmbunătățiri s-au făcut. Mai multe informații anterioare au sugerat că Samsung va crește dimensiunea afișajului și poate opta pentru un ecran cu sticlă Ultra Thin Glass.

O nouă informație de la sursele din Coreea de Sud, cele mai active din acest domeniu, a dezvăluit câteva specificații de afișare cheie pentru Galaxy Fold 2. De asemenea, menționează că afișajul pliabil intern va avea o rată de actualizare de 120Hz. Dacă este adevărat, aceasta ar fi o îmbunătățire destul de masivă în comparație cu originalul Galaxy Fold.

Galaxy Fold 2 cu un display cu rata de actualizare de 120Hz

Conform SamMobile știm deja și dimensiunile ecranelor, exterior și interior, aflate pe Galaxy Fold 2. A doua ediție a smartphone-ului pliabil Fold va avea un afișaj intern de 7,7 inch. Este cu 0,4 inch mai mare decât afișajul originalului Fold de 7,3 inch. Cu toate acestea, afișajul aflat pe capacului extern va crește substanțial. Va sări de la 4,6 inch pe primul Fold, la 6,23 inch pe Fold 2.

Va fi o schimbare foarte binevenită. Așa cum am subliniat de mai multe ori, afișajul extern era prea mic pentru a afișa mai multe notificări și informații importante. Un ecran de 6,23 inch ar fi mai mult decât suficient și poate afișa conținut fără a fi nevoie să desfaci dispozitivul.

Rata de actualizare arată de câte ori afișajul își reîmprospătează imaginea într-o secundă. Se măsoară în herți (Hz). Smartphone-urile cu rată de actualizare mai mare au o estompare mai mică a mișcării și o calitate a imaginii mult mai clară.

Când desfășurați dispozitivul Galaxy Fold 2 în format tabletă, veți avea un display de 7,7 inch de 120 Hz. Samsung a introdus pentru prima dată display-uri cu rata de actualizare de 120 Hz cu seria Galaxy S20. Dacă folosiți ecranul cu rata de actualizare mai mare, de 120 Hz, nu este ușor să reveniți la ecranele actuale. Un display cu o rată de actualizare mai mare îmbunătățește mai mult experiența noastră multimedia cu smartphone-ul.

Ecranul de 7,7 inch va avea o rezoluție 2213 × 1689 și raport de aspect de 11,8: 9. Crestătura va fi înlocuită în favoarea găurilor în ecran pentru camerele frontale. Ecranul exterior de 6,23 inch va avea o rezoluție de 2267 × 819 și raport de aspect de 24,9: 9. Va avea o rată de actualizare de 60Hz și o gaură pentru camera frontală.

Samsung vrea să producă inițial 300.000 de Galaxy Fold 2 pe lună

Galaxy Z Flip a venit cu un ecran acoperit cu sticlă ultra-subțire, a fost primul smartphone din lume cu un ecran pliabil din sticlă. Acum Samsung aduce aceeași tehnologie la Fold 2. Stratul de polimidă transparent pe care l-a folosit pentru Galaxy Fold a dispărut, astfel încât succesorul său va fi și mai durabil.

Conform ETNews din Coreea de Sud, se pare că Samsung intenționează să producă aproximativ 3 milioane de unități din Galaxy Fold 2. A început să comande piese pentru dispozitiv și este de așteptat ca producția să înceapă în iulie. Samsung își propune să producă 300.000 de unități ale Galaxy Fold 2 pe lună.

Samsung Galaxy Fold 2 va fi lansat alături de Galaxy Note 20 pe 5 august, într-un eveniment virtual Unpacked 2020. Conform informațiilor, ambele dispozitive vor fi disponibile pe 20 august.

Stiri

Specificațiile lui Galaxy A52 5G și programul de actualizare îl fac irezistibil

După ce seria Galaxy S21 a devenit realitate, acum cele mai așteptate telefoane Samsung nu sunt cele pliabile. Lumea este extrem de...

Galaxy A52 5G și Xcover 5 vor primi actualizări lunare de securitate

Samsung va lansa în curând pe Galaxy A52 5G și Xcover 5. Apoi cele două modele, foarte probabil alături de Galaxy A72...

Actualizări Samsung din martie: toate detaliile + ce telefoane vor primi

Noua lună este doar la început și detalii despre noile actualizări Samsung din martie au fost deja anunțate. Mai jos puteți citi...

Samsung a primit din nou BestBrands și premiul German Service

Samsung a câștigat din nou recunoașterea clienților și trofeul BestBrands în Germania. Institutul German pentru Calitatea Serviciilor (DISQ) și Ntv recompensează extinderea...

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...