Galaxy Fold 2 cu un preț mai mic și o variantă cu stocare de 256GB

606
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat deja un smartphone pliabil în acest an, dar Galaxy Z Flip nu este succesorul Galaxy Fold. Compania a început deja să lucreze la urmașul Fold-ului său pliabil și sunt informații că va apărea în acest an. Deși nu se știe cu siguranță cum va boteza gigantul-tech viitorul smartphone pliabil, îl numim deocamdată Samsung Galaxy Fold 2.

Am primit câteva informații, prin intermediul SamMobile, despre viitorul Samsung Galaxy Fold 2. Conform colegilor noștri, Fold 2 va avea un preț mai mic în comparație cu Fold-ul original. În același timp Samsung va oferi un model cu 256GB stocare de bază și automat la un preț mai mic.

Samsung Galaxy Fold 2 va fi lansat în două variante

Cu un preț de 2.000 de euro Galaxy Fold a fost cel mai scump smartphone pe care Samsung l-a oferit vreodată. Au fost țări unde a fost vândut și la un preț de peste 3.000 de dolari! Primul smartphone pliabil Samsung a venit cele mai noi specificații tehnologice și exista un singur model disponibil cu stocare de 512GB. Nu a existat o opțiune cu stocare mai puțină pentru a putea economisi câteva sute de euro.

Vor fi două modele la viitorul smartphone pliabil Fold, dintre care unul cu numărul de model SM-F91x cu stocare de 512GB. Celălalt model cu o capacitate de stocare de 256GB are numărul de model SM-F916. Această împărțire va permite companiei Samsung să scadă costurile la linia Galaxy Fold 2. Cu răspunsul excepțional pe care Samsung l-a avut pentru Galaxy Z Flip de 1.400 de euro, compania știe că reducerea prețului pentru Fold 2 va ajuta cu siguranță la vânzări tot atât de bune.

La telefoanele Samsung cu o baterie detașabilă numărul de model este sub baterie. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în „Setări Android” și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

Smartphone-ul pliabil Fold 2 este de așteptat să prezinte un ecran exterior mai mare decât cel de 4,6 inch de pe predecesorul său. Ecranul total, când smartphone-ul este în format tabletă, va ajunge la o dimensiune de până la 7,7 inch (19,56 centimetri). Pentru comparație telefonul pliabil original are un ecran în modul deschis de 7,3 inch. Așteptăm și un ecran Infinity-O, cu un orificiu pentru camera selfie, în locul crestăturii neobișnuite avute de Galaxy Fold.