Samsung Galaxy Fold 2 cu S Pen și camere foto puternice

805
Sursa Foto: indiatoday.in

Odată cu lansarea lui Galaxy Z Flip, Samsung se poate concentra acum pe pregătirea lui Galaxy Fold 2 pentru lansarea în a doua jumătate a acestui an. Există foarte mult entuziasm în legătură cu următorul dispozitiv pliabil, în mare parte pentru că oamenii vor să vadă cum Samsung îl îmbunătățește în comparație cu predecesorul său.

Mai multe zvonuri au apărut deja despre Samsung Galaxy Fold 2. Potrivit SamMobile acestea sugerează existența unui S Pen și a unor camere mult mai puternice. Nu este prima dată când am auzit despre posibilitatea suportului S Pen pentru Fold 2.

Un ecran exterior mai mare pe Fold 2

Zvonurile citate de site-ul de mai sus au apărut și pe Twitter și sugerează că Samsung Galaxy Fold 2 va avea un ecran Infinity-V. Acest lucru crește posibilitatea unui ecran exterior mai mare pe dispozitivul care urmează. Vă reamintim că ecranul exterior de pe originalul Galaxy Fold are 4,6 inch.

Un lucru inedit pe viitorul Fold 2 sau Galaxy Z Fold 2, este o cameră foto sub afișaj. Este vorba despre camera pentru selfie, devenind astfel primul smartphone Samsung care oferă această tehnologie. Există șanse ca acesta să fie poziționată spre lateral, deoarece afișajul pliabil se va închide pe centrul ecranului.

AR – Augmented Reality sau Realitatea augmentată este un live, direct sau indirect de vedere fizică în lumea reală. Elementele AR, sunetul, video, grafica sau datele GPS, sunt completate de calculator.

Posibil camerele de la Galaxy S20 Ultra să treacă pe Fold 2

Se mai spune că Galaxy Fold 2 va avea aceeași configurare a camerelor foto ca Galaxy S20+. Are o cameră primară de 12MP, una Ultra-wide tot de 12MP și una de 64MP. Există, de asemenea, un senzor ToF pentru experiențele AR. Ar putea fi capabil de zoom optic hibrid 3x și Zoom până la 30X. Mulți se așteaptă ca Samsung să pună pe Fold 2 camerele aflate pe Galaxy S20 Ultra. Se poate întâmpla și acest lucru, deoarece deocamdată nimic nu este stabilit concret.

O recentă informație susține, de asemenea, că viitorul telefon va avea pe interior un ecran pliabil de 7,7 inch, cu sticla ultra-subțire UTG, pentru o protecție sporită. Acesta va fi mai mare decât display-ul Infinity Flex de 7,3 inch aflat pe primul Fold. Ecranul poate suporta un nou tip de S Pen, dar aceasta este doar o speculație în acest stadiu. Chiar dacă au mai fost astfel de zvonuri încă nimic nu este concret care să sugereze că Samsung ar aduce un S Pen în gama sa pliabilă.