Galaxy Fold 2 cu triple-camera modernizată și la un preț mai mic

599
Sursa Foto: via SamMobile.com

Adevăratul urmaș al lui Samsung Galaxy Fold este protagonistul unei alte runde de scurgeri de informații. Acum presupusele detalii sunt despre configurarea departamentului foto, despre un eventual preț și despre lansare. Cele mai recente informații provin din aceeași sursă de pe Twitter care a dezvăluit anterior posibilitatea unui afișaj de 120Hz și compatibilitate S Pen.

Conform informațiilor, lansarea pliabilului Samsung Galaxy Fold 2 va avea loc alături de seria Galaxy Note 20 în august. La câte informații au fost despre acest lucru nu credem că mai este o surpriză. Toate informațiile anterioare au dat această variantă de lansare și au sugerat că următorul eveniment „Galaxy Unpacked” ar putea avea loc într-un mediu exclusiv online datorită COVID-19.

Galaxy Fold 2 cu un nou sistem cu trei camere foto spate

Conform informațiilor Fold 2 va menține o configurație triplă pentru panoul din spate, conform SamMobile. Și originalul Galaxy Fold are tot trei camere la spate. Noul Fold va avea o configurație mai modernă, cu 64MP / 16MP / 12MP cu dublă stabilizare optică a imaginii.

Se pare că Samsung Galaxy Fold 2 nu va împărtăși o mare parte din configurația camerei sale cu Galaxy S20 Ultra. Totuși camera de 64MP ar putea fi aceeași cameră aflată pe Galaxy S20, Galaxy S20+. În acest fel Galaxy Fold 2 va fi mai ieftin, dar totuși va fi un smartphone scump.

Sursa de unde provine informația susține că Samsung va căuta să producă o cantitate mai mare din Fold 2. Poate și din acest motiv, următorul pliabil Fold ar putea fi cu aproximativ 100 de euro mai ieftin în comparație cu originalul Galaxy Fold. În ciuda tehnologiilor îmbunătățite și a upgrade-urilor la sistemul de camere, a afișajele și includerea unui S Pen, Samsung Galaxy Fold 2 ar putea avea un preț între 1.850 și 1.900 de euro.

Euro este moneda oficială a 19 din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Euro mai este folosit cu acordul UE în Andorra, Monaco, San Marino și Vatican, iar două alte state – Kosovo și Muntenegru – utilizează euro fără să aibă acordul UE.

Numărul de bucăți de Galaxy Fold 2 poate fi influențat de pandemia actuală

Per total, din ce vedem, Galaxy Fold 2 sună destul de promițător. Sigur că toate aceste informații și cele anterioare sunt momentan doar zvonuri. Vom vedea dacă Samsung va putea să producă mai multe bucăți decât din Fold-ul original. Gigantul tech are capacitatea, dar în contextul actual mai există un factor neprevăzut: COVID-19.

Probabil că vor fi mai puțini cumpărători potențiali pentru Fold 2. Chiar și vânzările de smartphone-uri, să le zicem clasice, continuă să scadă din cauza pandemiei actuale. Samsung a redus deja comenzile parțiale de componente de la colaboratori la jumătate din cauza asta. Referitor la preț, totuși ridicat, este posibil ca nu atât de mulți oameni să cheltuie o astfel de sumă pe un telefon pliabil.