Smartphone-ul Galaxy Fold apare într-un scurt videoclip oficial

952
Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold apare într-o reclamă scurtă. Inițial pus online de Samsung Vietnam, videoclipul a fost eliminat rapid, nu înainte de a fi încărcat din nou de alte site-uri. Smartphone-ul pliabil este prezentat în mijlocul altor obiecte și accesorii futuriste, viitoare concepte sau produse care nu există încă în catalogul Samsung. Putem vedea câteva secunde un dispozitiv foarte fin și mult mai avansat decât cel sugerat de prototipul pliabil prezentat de Samsung în noiembrie 2019. Canalul YouTube al Samsung Vietnam a postat un videoclip pe care l-a eliminat repede. Toată lumea fiind cu ochii pe Samsung absolut pentru orice, clip-ul video a fost imediat preluat și distribuit de alte canale media. Acest scurt film video ne dezvăluie o viață plină de viitoare dispozitive Samsung, potrivit PhonAndroid.
Samsung își prezintă pe scurt smartphone-ul pliabil într-un video
Cel mai interesant, pentru noi, pe lângă alte dispozitive ipotetice și foarte interesante, este Galaxy Fold. Smartphone-ul pliabil apare preț de câteva secunde în acest videoclip, manipulat de o actriță. Pliantul Samsung Galaxy Fold arată mult mai atractiv și mai reușit decât prototipul ecranului pliabil prezentat de Samsung în noiembrie la SDC 2018. Partea din față a dispozitivului pliat este aproape complet acoperită cu un ecran – pe care îl vedem când actrița deschide dispozitivul. Ecranul interior de dimensiuni mari, informațiile sunt de 7,3 inch, nu pare să aibă marginile laterale deloc groase. Chiar pare că acestea sunt reduse la minim. Dacă se confirmă ceea ce vedem în clipul video, dispozitivul va fi semnificativ mai bun și performant decât Royole FlexPai. Royole FlexPai a fost primul smartphone pliabil de pe piață lansat la CES 2019 LasVegas. Desigur, prezența altor concepte mai mult sau mai puțin fanteziste în acest videoclip ne pun pe gânduri.

Royole este o companie chineză din America care produce electronice, inclusiv afișaje flexibile, senzori flexibili și dispozitive inteligente. Compania are sediul în Fremont, California, cu birouri în Hong Kong și Shenzhen, China. A fost fondată în 2012 de absolvenți de inginerie de la Standford.

Putem specula că dispozitivul este doar o fantezie a gigantului tech. Dar se cam leagă mai multe informații aici. Samsung va lansa un telefon pliabil în curând iar clip-ul video a fost șters imediat.
Mai multe concepte de dispozitive futuriste apar în videoclip
De asemenea, putem vedea în videoclip un accesoriu care transformă pe Galaxy Note 9 într-o mașină cu ultrasunete, un ecran AMOLED semi-transparent, un set de trei ecrane oglindă pentru proiectarea de haine și o aplicație pentru tatuaje. Aceasta permite tatuarea pe cineva de la distanță, cu un braț robotic. Faptul că apare Galaxy Note 9 denotă că videoclipul Samsung este recent realizat. Și, reluăm, ne aflăm cu puțin timp înainte de data prezentării lui Galaxy S10 la Samsung Unpacked 2019. Oricum am vrea, parcă este destul de greu de imaginat că acest smartphone este doar un concept. Credem că smartphone-ul pliabil din clip-ul video îl vom vedea împreună cu Galaxy S10.