Galaxy Fold 4G este în China, preț puțin mai mare decât în SUA

741
Sursa Foto: Gizmochina.com

Samsung își pune în sfârșit modelul Galaxy Fold 4G disponibil pentru precomandă în China. Samsung Galaxy Fold va avea în China un preț de 15.999 de yuani, aproximativ 2.281 USD. Telefonul pliabil este disponibil în prezent pentru rezervare pe site-ul oficial al Samsung și va fi la vânzare pe 8 noiembrie. Rețineți că aceasta este varianta 4G a telefonului pliabil Samsung, spre deosebire de cea vândută în Coreea de Sud care este o variantă 5G.

În China Samsung Galaxy Fold 4G va fi disponibil într-o singură variantă cu 12 GB de RAM și stocare de 512 GB. Telefonul pliabil va fi disponibil în două opțiuni de culoare: Cosmos Black și Space Silver. Galaxy Fold va fi pus la vânzare la ora 10 dimineața, pe 8 noiembrie, pe site-ul oficial al gigantului tech din China.

Posibil ca Samsung să lanseze și o variantă Galaxy Fold 5G în China

Momentul de lansare al smartphone-ului Galaxy Fold de China este destul de interesant. Rivalul său chinez Huawei va lansa telefonul său pliabil Huawei Mate X la vânzare pe 15 noiembrie. Pliabilul Mate X 5G va veni într-o singură variantă de memorie și stocare, cu 8 GB de memorie ram RAM și 512 GB stocare. Samsung a mai lansat în China alte trei telefoane 5G, Galaxy A90 5G, Galaxy S10 5G și Samsung Galaxy Note 10+ 5G.

Prețul pentru Mate X va fi de 16.999 de yuani (~2.403 dolari), făcându-l puțin mai scump decât Galaxy Fold. Cu toate acestea, rețineți că pliantul Huawei Mate X vine cu suport 5G. Este posibil ca această conexiune 5G să facă diferența pe piața chineză în următoarele săptămâni.

China este țara care produce și consumă cea mai multă energie la nivel mondial. China are 21 de reactoare nucleare în funcțiune pe teritoriul său, altele 28 sunt în construcție. În septembrie 2013, China avea cel mai mare număr de telefoane mobile din lume. Erau atunci în China peste un miliard de utilizatori activi.

Samsung va lansa și un telefon pliabil 5G în China

Conform Gizmochina, Samsung va lansa și o variantă 5G a lui Galaxy Fold în China. Au fost informații că aceasta se va numi W20 5G. Referitor la acest W20 5G el poate fi și un telefon cu clapetă high-end. Samsung W este seria de telefoane pe care Samsung le lansează anual în China. Sigur nu este nimic clar până acum despre acest viitor telefon Samsung 5G în China. Dar, un Galaxy Fold cu 5G la bord, ar putea fi ceva mai scump decât versiunea 4G. Galaxy Fold 5G poate ajunge ca preț destul de aproape de prețul de vânzare cu amănuntul al lui Mate X.

Samsung Galaxy Fold 4G are un design pliabil în interior și este dotat cu un ecran de 4,6 inch și unul de 7,3 inch. În interior, telefonul dispune de procesorul Snapdragon 855 și o baterie mare de 4.380 mAh. Există un număr total de șase camere de bord la bord, o configurație triplă a camerei în spate (16MP + 12MP, f / 1,5 – 2,4 + 12MP). Pe capac o cameră selfie de 10MP și în față una de 10MP și una de 8MP.