Strălucitor, uluitor, extraordinar! – Galaxy Fold la despachetarea din cutie

875

Suntem la doar câteva zile de lansarea dispozitivului pe care consumatorii din întreaga lume îl așteptă, primul smartphone pliabil Samsung, Galaxy Fold. Și ce modalitate mai bună de a saluta acest dispozitiv unic este decât cu o experiență cu despachetarea acestuia din cutie.

Recent, un grup selectat de fanii Galaxy din întreaga lume a primit o livrare foarte specială de la Samsung Electronics. Fiecare a fost invitat să participe la evenimentul exclusiv „The First Fold, care a oferit ocazia acestora de a fi una dintre primele persoane care au ținut în mână un Galaxy Fold.

Personalități din diferite domenii au primit Galaxy Fold

Aceste momente au fost filmate și ele sunt extraordinare, fiecare în felul său. Printre cei selectați au fost personalități cunoscute pe plan mondial din diferite domenii. Ei sunt fotbalistul german și câștigătorul Cupei Mondiale, Mario Götze, DJ-ul și producătorul Steve Aoki nominalizat la premiul Grammy. Au mai fost actrița și modelul Millie Bobby Brown, jucătorul profesionist Ninja și designerul / bloggerul parizian Jeanne Damas. Toți acestea au primit câte un smartphone Samsung Galaxy Fold și au fost filmați când au despachetat telefonul din cutie.

Puteți vedea în videoclipul prezentat, prin intermediul NewsSamsung, cum au reacționau acești specialiști în domeniile lor la Galaxy Fold. Îi putem vedea cum au pliat și depliat pentru prima dată dispozitivul și cum au testat unele dintre cele mai puternice caracteristici ale acestuia.

Mario Götze este un fotbalist german, care joacă la clubul Borussia Dortmund. Este de asemenea jucător al echipei naționale de fotbal a Germaniei, pentru care a marcat golul victoriei din finala Campionatului Mondial din 2014. Matthias Sammer la descris pe Götze drept „unul dintre cele mai mari talente pe care Germania le-a avut vreodată”.

Galaxy Fold va fi comercializat începând cu data de 3 mai 2019 în aproximativ cincisprezece țări europene. Acestea sunt Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Suedia, Spania, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Austria, Polonia, România și Elveția. În aceste țări, precomenzile vor fi deschise în data de 26 aprilie 2019 prin intermediul site-ului Samsung.com sau al site-ului distribuitorilor. Fiecare cumpărător de Galaxy Fold va primi bonus un set de căști wirelwss Galaxy Buds, în mod normal vândute pentru 149 €, o husă de protecție Kevlar și un an de garanție împotriva deteriorării cu Samsung Care+.