Galaxy Fold se extinde tot mai mult în lume, va fi lansat în Canada

817
Sursa Foto: phonearena.com

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold a avut de parcurs un drum destul de sinuos până când a ajuns pe piață. Dar, atunci când a ajuns la vânzare s-a vândut imediat pe toate piețele unde a fost lansat. În ciuda prețului mare, surpriza a fost imensă și pentru Samsung care nu a putut produce Fold-ul în ritmul în care s-a vândut. Acum Samsung Galaxy Fold va fi lansat și în Canada.

Canada a fost inițial pe lista țărilor unde era preconizată lansarea telefonului pliabil, pe această listă a fost și România, unde nu știm dacă va mai ajunge. După vânzările excelente în mai multe părți ale lumii acum Samsung Galaxy Fold va ajunge și în Canada.

Conform unui comunicat de presă al companiei Cision, citat de site-ul american PhoneaArena, Samsung a anunțat o lansare limitată a lui Galaxy Fold în Canada începând cu 6 decembrie 2019. Cision oferă servicii de relații publice pentru companii și instituții, cum ar fi comunicate de presă.

Samsung Galaxy Fold costă 2.600 dolari canadieni în Canada

Galaxy Fold va fi disponibil doar în anumite magazine Samsung Experience în Canada. Telefonul pliabil va fi disponibil pentru achiziționare în culoarea Cosmos Black și va costa 2.600 CAD – dolari canadieni, aproximativ 1980 USD. Acest preț corespunde prețului afișat de telefon și pe alte piețe, inclusiv la vecinii din Statele Unite. Nu sunt informații dacă vor fi acordate promoțional accesorii gen Galaxy Buds, în Canada.

Canada a doua cea mai mare țară din lume ca suprafață totală cu 9.984.670 km². Canada este o monarhie constituțională și o democrație parlamentară. Șef al statului este regina Elisabeta a II-a, al cărei reprezentant local este Guvernatorul General al Canadei.

Conceput cu materiale și tehnologii noi, Galaxy Fold este un smartphone inedit, are loc ușor în buzunar și inspiră o nouă experiență mobilă. Când este închis, puteți accesa aplicațiile cu o singură mână pe afișajul capacului. Când este deschis, puteți explora noi modalități de multitasking, viziona videoclipuri, juca jocuri și multe altele pe un ecran imersiv de 7,3 inch Infinity Flex Display.

Nu știm câte bucăți din telefonul pliabil vor fi scoase la vânzare în Canada. Samsung a declarat doar că numărul de dispozitive disponibile pentru vânzare în Canada va fi foarte limitat. Nu știm dacă prețul de 2.600 CAD va fi un impediment în vânzare sau se vor vinde imediat toate bucățile scoase la vânzare. Spre deosebire de lansarea din Statele Unite, Galaxy Fold va fi aparent exclusiv pentru magazinele Samsung, fără disponibilitate la alți retaileri sau operatori de telefonie mobilă, așa cum a fost cazul în SUA.

Site-ul Samsung Canada scrie că explorarea designului de ultimă generație a lui Galaxy Fold poate necesita asistență suplimentară la început. Experți Samsung specializați, sunt disponibili 24/7 la un număr de telefon, pentru a oferi asistență personalizată și exclusivă pentru Galaxy Fold în Canada.