Galaxy Fold, Samsung a finalizat problemele cu telefonul pliabil

923
Sursa Foto: Rhiannon Williams via iNews.co.uk

Samsung a reușit în doar două luni să revizuiască și să rezolve problemele apărute la Galaxy Fold. În acest fel poate începe producția și apoi lansarea la vânzare a smartphone-ului pliabil. Acum sperăm ca telefonul pliabil Samsung, prezentat la MWC 2019, să ajungă în cel mai scurt timp la vânzare.

Conform unor surse bine informate, „persoane familiare cu problema“ ale agenției de presă Bloomberg, Samsung a finalizat revizuirea telefonului Galaxy Fold. Acest lucru înseamnă că au fost eliminate problemele care au cauzat întârzierea nepermisă a smartphone-ului pliabil Samsung. În timpul testelor inițiale, premergătoare lansării, ecranul OLED a avut probleme din cauza dezlipirii foliei de protecție aflată pe ecran.

Galaxy Fold înainte de sezonul sărbătorilor de iarnă

Samsung Galaxy Fold este acum gata de relansare pe piață, conform și WinFuture. Se pare că Samsung face pași mari pentru a pregăti comercializarea lui Galaxy Fold în versiunea revizuită. Data exactă a lansării la vânzare nu a fost aflată de Bloomberg și potrivit acesteia este încă în dezbatere. Este puțin probabil ca Galaxy Fold să fie relansat alături de Galaxy Note 10 pe 7 august. Odată cu lansarea în producție în masă, Galaxy Fold se poate aștepta acum să ajungă la timp înaintea sezonului de sărbători de iarnă, probabil prin octombrie. Samsung nu a comentat această informație.

Încă nu este clar când vânzarea ar trebui să înceapă de fapt. Datorită problemelor de afișare apărute după prima lansare, diferiți dealeri și partenerii de telefonie mobilă ai companiei Samsung au trebuit să anuleze pre-comenzile pentru smartphone-ul pliabil. Samsung a investit mult pentru a dezvolta primul smartphone cu un ecran pliabil și pentru a-l face la un preț convenabil pieței.

Bloomberg, este o agenție de știri americană fondată în 1981 de către Michael Bloomberg. Compania are sediul la New York și are birouri în 192 de locații din toată lumea. Bloomberg are o rețea globală de televiziune, site-uri digitale și trei reviste. Bloomberg oferă analize financiare, servicii de date și știri.

Potrivit Bloomberg, Samsung va începe în curând să trimită mai multe componente cheie ale unei versiuni de Galaxy Fold unei fabrici din Vietnam. Aceste componente includ, printre altele, ecranul de 7,2 inch și bateria, astfel încât să poată reporni producția în masă. Pe plan intern, încă este discutată o nouă dată de lansare. Nu credem într-o lansare alături de Galaxy Note 10 în luna august.