Galaxy Note 10, Samsung a confirmat data de 7 august pentru lansare

1009
Sursa Foto: via SamMobile.com

Gata, știm data oficială de lansare pentru Galaxy Note 10. Samsung a confirmat data de 7 august și a trimis invitații participanților la acest eveniment. Au fost multe speculații despre momentul în care Note 10 ar putea fi prezentat. Am scris și noi pe site destul de recent că această lansare va avea loc în 7 august la New York. Acum avem confirmarea oficială de la Samsung.

Compania sud-coreeană a trimis invitații celor care vor participa la acest eveniment. Invitația confirmă următorul eveniment „Samsung Galaxy Unpacked” pentru 7 august la ora 16:00 la New York. Samsung a lăsat locația neschimbată, conform SamMobile. A prezentat anul trecut Galaxy Note 9 tot la Centrul Barclay din Brooklyn, New York City.

Samsung Galaxy Note 10 lansare fastuoasă pentru 7 august

Imaginile din scurtului clip video din invitație nu arată prea multe, doar o singură cameră și un S Pen. Asta ar putea fi mai degrabă un indiciu pentru un ecran cu o singură gaură pe Galaxy Note 10, decât plauzibilitatea unui S Pen cu o cameră foto. Scurgerile de informații de până acum au arătat că gaura camerei la Note 10 va fi centrală și nu pe partea dreaptă, cum este Galaxy S10.

Pe baza a ceea ce știm despre Note 10 până acum, vor exista două variante cu afișaje de 6,3 inch și 6,75 inch. Acestea vor fi numite Galaxy Note 10 și respectiv Note 10+. Ambele vor avea caracteristici interne de nivel superior și vor avea variante separate de 5G. Modulul camerelor foto de la spate va fi poziționat vertical. Acesta poate fi, de asemenea, primul sistem mobil de camere cu o diafragmă variabilă în trei trepte.

New York City a fost înființat în 1624 de coloniști olandezi. Orașul este cel mai populat din SUA și are statutul de cel mai mare oraș american încă din 1790. Potrivit revistei Forbes, New York este orașul cu cel mai înalt cost de trai din Statele Unite și unul dintre cele mai scumpe orașe din lume.

Sound on Display și încărcare rapidă de 25W pe Note 10

Este posibil să existe unele modificări pe care fanii gamei Note nu le vor aprecia foarte mult. Pe pe baza scurgerilor recente de informații, Samsung Galaxy Note 10 nu va avea mufa de căști de 3,5 mm. Există, de asemenea, posibilitatea ca modelul mai mic să nu aibă nici măcar un slot pentru cartele MicroSD. Ambele vor păstra inconfundabilul S Pen, vor avea o tehnologie Sound on Display și o încărcare rapidă de 25 W.

Samsung va dezvălui tot ce trebuie să știm despre cele două modele Galaxy Note 10 pe 7 august în New York City. Informațiile pe care mulți sunt nerăbdători să le știe este când va ajunge efectiv pe piață și cât va costa. Peste aproximativ o lună de zile vom putea răspunde la toate aceste întrebări.