Samsung Galaxy Fold Gold, pentru fanii Game of Thrones

799

Samsung Galaxy Fold va fi personalizat de către Caviar, o cunoscută companie din Rusia. Caviar este o companie care produce accesorii de lux și personalizează smartphone-uri premium, nu este un producător de smartphone-uri. Dacă până acum am considerat pe Galaxy Fold un smartphone scump, acum am rămas cu gura căscată. Samsung Galaxy Fold Gold va costa 8.200 de dolari.

Compania Caviar preia de obicei smartphone-uri high-end și le personalizează realizând modele unice. Galaxy Fold Gold va fi împodobit cu multe ornamente din aur care se potrivesc cu aspectul inedit al telefonului Samsung. Conform AndroidHeadlines, Caviar va face acum o ediție Games of Thrones Galaxy Fold. Compania Caviar nu au dezvăluit cât de mult aur va lua Galaxy Fold Gold în greutate, cu aurul ce va fi aplicat pe el. Smartphone-ul ce va fi îmbrăcat în aur va fi unul normal ca greutate și dimensiuni. Samsung Galaxy Fold are dimensiunile 160,9 x 117,9 x 6,9 mm când este deschis și 160,9 x 62,9 x 15,5 mm pliat. Greutatea este de 263 grame.

Specificațiile lui Samsung Galaxy Fold Gold vor rămâne cele originale

Caviar a personalizat și pe Samsung Galaxy Note 9. A pus pe el aproximativ un kilogram de aur, lucru ce a generat un preț de cost de aproximativ 50.000 euro. Acest smartphone Galaxy Note 9 din aur este ediție limitată și disponibil doar prin comandă. Aproape sigur la fel se va întâmpla cu Samsung Galaxy Fold Gold.

Reproiectarea pentru 8.200 de dolari a lui Samsung Galaxy Fold, disponibil acum doar prin precomandă, este nouă doar în sensul cuvântului. Smartphone-ul va avea aceleași specificați tehnice cu originalul. Compania Caviar a spus că a reușit să creeze desenele după obținerea unui telefon de testare Galaxy Fold.

Împodobit cu cu dragoni de aur, simboluri de case și alte imagini, dispozitivul personalizat seamănă în mod literal cu o carte încă nefinalizată „The Winds of Winter – Vânturile iernii” din seria A Song of Ice and Fire. Aceste romane de George Martin, se află la baza seriei „Game of Thrones”. Pe ecranul frontal al gadgetului pliabil Samsung Galaxy Fold Gold apare un tapet personalizat, prezentând titlul cărții, autorul și alte detalii. Blazonul splendid, detaliat, volumetric, acoperit cu aur, face referire la poveștile din celebra saga „A Song of Ice and Fire”, transformată într-o serie de filme „Game of Thrones”

The Winds of Winter va fi al șaselea roman și penultimul din seria „A Song of Ice and Fire – Cântec de gheață și foc”. Este un roman în genul de fantezie epică scris de scriitorul și scenaristul american George R. R. Martin. Filmele din seria Games of Thrones se bazează pe ciclul de romane A Song of Ice and Fire.

Galaxy Fold un smartphone cu specificații excelente

Sub exteriorul strălucitor, nu există nimic deosebit față de Samsung Galaxy Fold. Asta nu face ca să scadă din prestanța smartphone-ului. Caviar spune că Galaxy Fold Gold va fi livrat cu același aspect dual-screen format la 7,3 inch și o rezoluție de 2152 x 1536. Acesta este un afișaj AMOLED, montat pe o balama fixă, concepută pentru a fi deschisă și închisă de 200.000 de ori fără probleme. Panoul orientat spre exterior este un afișaj standard AMOLED standard de 4,6 inch cu rezoluție de 720 x 1680 pixeli.

Un acumulator dublu cu un total de 4.380 mAh și Snapdragon 855 va alimenta dispozitivul, susținut de memorie RAM de 12 GB și memorie de stocare UFS 3.0 de 512 GB.

Patru camere din spate fac parte din construcție externă, incluzând camera pentru autoportrete de 10 MP. O cameră ultra-wide de 16 MP și două de 12 MP una pentru pentru fotografii standard și una telefoto. Când este deschis Samsung Galaxy Fold dezvăluite încă două camere, una de 10 MP și una de 8 MP de adâncime.