Galaxy Note 9: Caviar lansează o versiune din aur la 50.000 €

1030
Galaxy Note 9 va avea parte de o ediție specială din partea companiei rusești Caviar. Aceasta va realiza o versiune din aur și va avea un preț care ne lasă fără comentarii „doar” 50.000 de euro. Este prețul a aproximativ 50 de telefoane standard Samsung Galaxy Note 9! Un astfel de smartphone vă va face cu siguranță să străluciți în societate, cu condiția, desigur, să aveți fondurile necesare pentru a pune mâna pe această variantă a smartphone-ului. Caviar este o companie din Rusia care personalizează smartphone-uri de lux, nu un producător de smartphone-uri, ci o companie de tip smartphone-tweaking. Acum Caviar a adăugat în catalogul firmei și pe Galaxy Note 9. Este vorba de un kilogram de aur plasat pe carcasa din spate a smartphone-ului. Bineînțeles, în afară de această personalizare de lux, nu ne așteptăm la nicio schimbare în specificațiile acestui dispozitiv. Restul fișei tehnice, din acest Note 9 încărcat de aur, este același ca la un phablet standard. Produsul final se va numi Galaxy Note 9 Fine Gold Edition. Galaxy Note 9 Caviar este propus la vânzare pentru 50.000 de euro (aproximativ 3,87 milioane de ruble) pentru varianta cu memorie de stocare de 128 GB și este nevoie de încă 1.000 de euro pentru varianta cu 512 GB, deci un preț de 51.000 € (3,89 milioane de ruble). Compania rusă oferă, de asemenea, la comandă și alte tipuri de personalizări pentru acest dispozitiv, cu mai multe modele de ornamente și gravuri multiple. Compania Caviar vrea să se asigure că cei care comandă acest Note 9 au tot ce trebuie pentru a fi mulțumiți. Samsung Galaxy Note 9 Fine Gold Edition cântărește aproximativ 1,2 kilograme, deoarece greutatea lui Note 9 este de 201 grame. În partea din spate a phabletului Note 9 Fine Gold Edition, este gravat „Fine Gold”, împreună cu „999,9” sub el. Numărul 999,9 este puritatea aurului, cel mai pur aur are 999,999 și a fost produs de Monetăria Perth în 1958.

Caviar a făcut o serie de „telefoane Tsar” pentru Vladimir Putin, cu ocazia alegerii pentru al patrulea mandat de președinte. Cel mai scump model din serie costă 30.400 $ și conține simbolurile puterii rusești: Constituția, sigiliul prezidențial și stema. Numai șapte astfel de telefoane au fost produse. Vladimir Putin nu are un smartphone propriu!

Smartphone-ul companiei Samsung, Galaxy Note 9 așa cum majoritatea știți deja, are un display QHD+ Super AMOLED de 6,4 inch, este dotat cu certificare IP68 pentru apă și praf și un set de difuzoare stereo. O baterie nedetașabilă de 4.000mAh face parte din pachet, la fel ca și cele două camere de 12 megapixeli situate pe partea din spate a telefonului.
VIAPhonandroid
SURSĂAndroidHeadlines