Galaxy Fold va ajunge pe tot mai multe piețe la sfârșitul acestei luni

791
Sursa Foto: Pocket-lint.com

După o lansare încununată de succes pe mai multe piețe până acum, Samsung Galaxy Fold urmează să fie lansat și în alte regiuni în săptămânile următoare. Potrivit unei informații provenite de la Sam Mobile, Samsung își va lansa smartphone-ul pliabil în Japonia, Polonia, Mexic și Elveția la sfârșitul acestei luni. Între timp, China, îl va primi la 1 noiembrie, unde va concura cu Mate X de la Huawei.

Conform ziarului The Korea Herald, modelul Samsung Galaxy Fold pentru Japonia nu va avea sigla Samsung pe balama. Ziarul sud-coreean nu explică de ce și nici de unde are această informație. Ne putem aștepta la mai multe informații despre acest lucru atunci când dispozitivul se lansează în Japonia pe 25 octombrie.

Așteptăm ca Samsung Galaxy Fold să ajungă și în România

Din câte vedem Galaxy Fold se lansează în tot mai multe țări din Europa. Inițial în Europa, Samsung Galaxy Fold era prevăzut să fie lansat în Marea Britanie, Franța, Germania, Spania, Italia, Suedia, Norvegia și Danemarca. Finlanda, Belgia, Romania, Olanda, Austria, Polonia și Elveția mai erau pe această listă. Încă nu putem confirma, dar din câte se pare Samsung va ține cont de această listă. Sperăm ca smartphone-ul pliabil Samsung să ajungă și în România în final.

Alături de aventura în noi regiuni, Samsung realizează, de asemenea, runde suplimentare de vânzări flash pe piețele existente. India a lansat a doua rundă de pre-comenzi pentru Galaxy Fold săptămâna trecută. Ieri, un al treilea lot a ieșit la vânzare în Coreea pe site-ul companiei și a comercianților online de acolo.

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este condus de regele Harald al V-lea. Este cel mai mare producător mondial de petrol și gaze naturale în afara Orientului Mijlociu. Norvegia are al patrulea cel mai mare venit pe cap de locuitor⁠ din lume în clasamentele Băncii Mondiale și FMI.

Samsung nu a dezvăluit oficial numărul de dispozitive Galaxy Fold vândute în Coreea până în prezent. Conform estimările de pe piață s-au vândut peste 20.000 de unități prin prima și a doua vânzare la precomandă. Se presupune că Samsung a oferit alte 10.000 de unități pentru a treia vânzare. Între timp, în India, Samsung a vândut 1.600 de unități în timpul primei runde de vânzare care a durat mai puțin de 30 de minute.

Se estimează că Samsung Display a produs un total de 100.000 de afișaje AMOLED pliabile pentru Galaxy Fold. Se presupune că o parte din aceasta este rezervată înlocuirilor, ceea ce ar trebui să ne ofere un număr aproximativ de unități Galaxy Fold pe care Samsung speră să le vândă.