Galaxy Fold posibil pe mai multe piețe europene până pe 18 octombrie

658
Sursa Foto: SamMobile.com

După zbuciumata viață de până acum Samsung Galaxy Fold începe să intre în forță pe toate piețele. Pliantul Galaxy Fold ar putea merge la vânzare în mai multe piețe europene până la 18 octombrie, potrivit Sam Mobile. Lansat inițial în Coreea de Sud telefonul pliabil Samsung s-a îndreptat spre SUA, apoi spre Europa. Pe 18 octombrie Galaxy Fold va fi la vânzare în Germania, Franța și Marea Britanie.

Samsung nu a dezvăluit încă lista completă a țărilor europene în care Fold-ul va fi disponibil și nici nu a spus când dispozitivul va fi pus în vânzare pe acele piețe. Sunt informații că Samsung Galaxy Fold ar trebui să ajungă și în Polonia tot pe 18 octombrie, este listat deja pe site-ul Samsung Polonia.

Samsung Galaxy Fold a fost planificat inițial pentru lansare și în România

Inițial, după prima prezentare a lui Galaxy Fold, au fost vehiculate mai multe țări din Europa unde va fi lansat telefonul pliabil. Pe listă au fost Marea Britanie, Franța, Italia, Suedia, Spania, Norvegia,Germania, Danemarca, Finlanda, Olanda, Austria, Polonia și Elveția. Vă reamintim că România a fost și ea între aceste țări, chiar s-au făcut precomenzi din România. Nu știm dacă Samsung va reactiva complet această listă.

Putem presupune că Samsung va lansa telefonul pliabil și pe alte piețe europene în același timp, posibil pe toate cele de mai sus. Sperăm să fie așa! Europa este una dintre zonele unde Samsung are cele mai mari vânzări din lume, o piață extrem de importantă pentru Samsung. Având în vedere succesul de care se bucură Samsung Galaxy Fold în Coreea de Sud – telefoanele au fost epuizate imediat – probabil Samsung va lansa Fold-ul în toate aceste țări europene.

Bahrain este o țară insulară din Orientul Mijlociu, un arhipelag din sudul Golfului Persic. Bahrain este unit cu Arabia Saudită printr-un pod cu lungimea de 25 km, pe care se află o autostradă. În Bahrain nu se percepe impozit pe venit, excepție companiile petroliere, este unul dintre așa-numitele paradisuri fiscale.

Galaxy Fold va fi disponibil și în Orientul Mijlociu

În Europa, Franța va primi atât variantele LTE, cât și 5G, în timp ce Italia va primi doar 5G. Rusia va primi, de asemenea, ambele variante. Varianta LTE va fi lansată și în țările nordice, Arabia Saudită, Mexic, Spania, Thailanda, Africa de Sud, Malaezia și Australia. Varianta 5G va fi disponibilă în Elveția și Polonia, precum și în Regatul Unit.

Între timp telefonul pliabil va ajunge pe piața din India. Samsung va începe să livreze telefonul pliabil în această țară începând cu 20 octombrie. De asemenea, se deschid precomenzi pentru Samsung Galaxy Fold în Orientul Mijlociu începând cu 6 octombrie. Clienții din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Bahrain și Kuweit vor beneficia de acest smartphone.