Samsung Galaxy Fold pregătit pentru lansare, va redebuta în septembrie

840
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

După mai multe probleme cu lansarea primului smartphone pliabil Galaxy Fold, acum Samsung este pregătit pentru relansarea pliabilului său. Samsung s-a concentrat întotdeauna asupra următoarelor generații de inovații mobile, produse și tehnologii noi, inovatoare care să ajute utilizatorii să facă ceea ce nu pot.

La începutul acestui an, gigantul high-tech a anunțat primul telefon pliabil Galaxy Fold și începutul unei categorii mobile noi. Au fost unele probleme cu ecranul și folia de protecție de pe ecran, probleme inerente lansării pe piață a unui nou produs. De atunci, Samsung a făcut permanent îmbunătățiri telefonului pliabil pentru a se asigura că utilizatorii au parte de cea mai bună experiență mobilă posibilă.

Samsung a efectuat și numeroase îmbunătățiri la Galaxy Fold

Samsung a reevaluat designul lui Galaxy Fold, a făcut îmbunătățirile necesare și a efectuat foarte multe teste, extrem de riguroase, pentru a fi sigur că schimbările făcute corespund standardelor de calitate și exigențelor consumatorilor. Aceste îmbunătățiri de proiectare și construcție includ:

  • Stratul de protecție superior al afișajului Infinity Flex aflat pe Galaxy Fold a fost extins dincolo de rama telefonului. Acum devine evident că este o parte integrantă a structurii afișajului și nu este destinată îndepărtării acestuia de către utilizatori.
  • Galaxy Fold oferă armături suplimentare pentru a proteja mai bine dispozitivul de particulele externe, menținând în același timp experiența pliabilă a smartphone-ului.
  • Suprafața și partea inferioară a zonei balamalelor au fost consolidate cu capace de protecție nou adăugate.
  • Au fost incluse suprafețele metalice adiționale sub afișajul Infinity Flex, pentru a întări protecția afișajului.
  • Spațiul dintre balamale și corpul telefonului pliabil a fost redus.

Samsung înseamnă trei stele în limba coreeană. Compania produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea. Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud. Compania are o influență puternică asupra dezvoltării economice, politicii, mass-mediei și culturii din Coreea de Sud.

Împreună cu aceste îmbunătățiri, Samsung a lucrat și pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorilor de Galaxy Fold. Au fost optimizate mai multe aplicații și servicii pentru UX-ul său unic pliabil, conform NewsSamsung.

Detalii privind disponibilitatea vor fi anunțate in perioada următoare

Samsung Galaxy Fold a reimaginat complet smartphone-ul, schimbând felul în care interacționați, comunicați și experimentați viața de zi cu zi. Foarte rafinat, subțire și îmbrăcat în materiale de calitate frumos finisate, Galaxy Fold vă permite să vă scufundați cu totul în tot ceea ce aveți nevoie, oriunde vă aflați. Accesați informațiile esențiale pe ecranul capacului, ținând confortabil telefonul pliabil într-o singură mână și îl puteți deschide foarte ușor pentru a utiliza mai multe aplicații simultan.

Samsung Galaxy Fold va fi pus la dispoziția consumatorilor începând cu luna septembrie pe piețele selectate. Inițial în Statele Unite și Coreea de Sud apoi și un unele țări europene. Detaliile privind disponibilitatea acestuia vor fi anunțate de Samsung în perioada următoare.