Acasă Stiri Samsung Galaxy Fold pregătit pentru lansare, va redebuta în septembrie

Samsung Galaxy Fold pregătit pentru lansare, va redebuta în septembrie

După mai multe probleme cu lansarea primului smartphone pliabil Galaxy Fold, acum Samsung este pregătit pentru relansarea pliabilului său. Samsung s-a concentrat întotdeauna asupra următoarelor generații de inovații mobile, produse și tehnologii noi, inovatoare care să ajute utilizatorii să facă ceea ce nu pot.

La începutul acestui an, gigantul high-tech a anunțat primul telefon pliabil Galaxy Fold și începutul unei categorii mobile noi. Au fost unele probleme cu ecranul și folia de protecție de pe ecran, probleme inerente lansării pe piață a unui nou produs. De atunci, Samsung a făcut permanent îmbunătățiri telefonului pliabil pentru a se asigura că utilizatorii au parte de cea mai bună experiență mobilă posibilă.

Samsung a efectuat și numeroase îmbunătățiri la Galaxy Fold

Samsung a reevaluat designul lui Galaxy Fold, a făcut îmbunătățirile necesare și a efectuat foarte multe teste, extrem de riguroase, pentru a fi sigur că schimbările făcute corespund standardelor de calitate și exigențelor consumatorilor. Aceste îmbunătățiri de proiectare și construcție includ:

  • Stratul de protecție superior al afișajului Infinity Flex aflat pe Galaxy Fold a fost extins dincolo de rama telefonului. Acum devine evident că este o parte integrantă a structurii afișajului și nu este destinată îndepărtării acestuia de către utilizatori.
  • Galaxy Fold oferă armături suplimentare pentru a proteja mai bine dispozitivul de particulele externe, menținând în același timp experiența pliabilă a smartphone-ului.
  • Suprafața și partea inferioară a zonei balamalelor au fost consolidate cu capace de protecție nou adăugate.
  • Au fost incluse suprafețele metalice adiționale sub afișajul Infinity Flex, pentru a întări protecția afișajului.
  • Spațiul dintre balamale și corpul telefonului pliabil a fost redus.

Samsung înseamnă trei stele în limba coreeană. Compania produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea. Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud. Compania are o influență puternică asupra dezvoltării economice, politicii, mass-mediei și culturii din Coreea de Sud.

Împreună cu aceste îmbunătățiri, Samsung a lucrat și pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorilor de Galaxy Fold. Au fost optimizate mai multe aplicații și servicii pentru UX-ul său unic pliabil, conform NewsSamsung.

Detalii privind disponibilitatea vor fi anunțate in perioada următoare

Samsung Galaxy Fold a reimaginat complet smartphone-ul, schimbând felul în care interacționați, comunicați și experimentați viața de zi cu zi. Foarte rafinat, subțire și îmbrăcat în materiale de calitate frumos finisate, Galaxy Fold vă permite să vă scufundați cu totul în tot ceea ce aveți nevoie, oriunde vă aflați. Accesați informațiile esențiale pe ecranul capacului, ținând confortabil telefonul pliabil într-o singură mână și îl puteți deschide foarte ușor pentru a utiliza mai multe aplicații simultan.

Samsung Galaxy Fold va fi pus la dispoziția consumatorilor începând cu luna septembrie pe piețele selectate. Inițial în Statele Unite și Coreea de Sud apoi și un unele țări europene. Detaliile privind disponibilitatea acestuia vor fi anunțate de Samsung în perioada următoare.

Stiri

Samsung pe locul doi anul trecut în India, dar pierde puțin teren

Încep să apară cotele de piață la vânzările de smartphone-uri din ultimele trei luni ale anului 2019. Cu ajutorul acestor putem vedea...

Galaxy Note 20, o scurgere a unui proiect de design arată modulul foto

Anul trecut, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 10 au început să apară mult mai devreme decât era prevăzut. Dar acum,...

Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2019 după Z Flip, noi confirmări despre el

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru...

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...