Samsung Galaxy Fold pregătit pentru precomenzi în Statele Unite

683
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Pre-înregistrările Samsung Galaxy Fold sunt acum live în Statele Unite. Am scris săptămâna trecută că pre-înregistrările pentru Samsung Galaxy Fold s-au deschis în China și smartphone-ul pliabil ar putea fi lansat pe piață mai devreme decât se aștepta. Pentru a veni în sprijinul acestei informații, o altă știre via PhoneArena, ne informează că dispozitivul este deja pregătit pentru pre-înregistrare în SUA.

Pre-înregistrările nu sunt la fel ca pre-comenzile. Prin aceste pre-înregistrări Samsung are posibilitatea să estimeze numărul de persoane interesate de primul său telefon pliabil. Deși nu puteți comanda încă unul, Samsung afișează un preț pentru Galaxy Fold, neschimbat: 1.980 USD. Conform Samsung SUA, smartphone-ul va fi disponibil pentru achiziționare de la cel puțin doi operatori de telefonie mobilă, AT&T și T-Mobile. Samsrtphone-ul Samsung Galaxy Fold va fi disponibil în trei culori: auriu, argintiu închis și negru.

Posibil precomenzile pentru Galaxy Fold în SUA să debuteze în perioada următoare

Mass-media din Coreea de Sud susține că Galaxy Fold va fi lansat pe piața locală pe 6 septembrie. Acolo deja au început precomenzile. În acest sens ne așteptăm ca precomenzile pentru smartphone-ul pliabil să înceapă în câteva zile și în Statele Unite. Desigur, Samsung poate decide să întârzie lansarea lui Galaxy Fold în SUA, deși se pare că data lansării va fi pe 27 septembrie, așa cum s-a menționat anterior.

Samsung a întârziat lansarea lui Galaxy Fold pentru a face modificări în urma problemelor apărute la testarea telefonului. Samsung a făcut modificări importante la telefonul pliabil după ce primul lot de telefoane nu a îndeplinit standardele cerute. Au fost implementate întăriri suplimentare pentru a proteja mai bine dispozitivul împotriva particulelor externe. De asemenea, partea superioară și inferioară a zonei balamalei au fost consolidate. Și stratul protector superior al afișajului Infinity Flex a fost extins. Samsung spune că a efectuat testări riguroase după aceste modificări pentru a se asigura că receptorul nu are probleme atunci când este folosit în lumea reală.

SUA – prima publicare cunoscută a numelui „Statele Unite ale Americii“, a fost într-un eseu anonim în The Virginia Gazette, un ziar din Virginia, la 6 aprilie, 1776. În iunie 1776, Thomas Jefferson, al treilea președinte al SUA (1801 – 1809), a folosit numele „STATELE UNITE ALE AMERICII” în proiectului său original pentru Declarația de Independență.

Samsung Galaxy Fold lansare la vânzare din 27 septembrie în SUA

Nu ar trebui să treacă mult timp până când Samsung să confirme oficial data lansării în SUA. Samsung a confirmat luna trecută că va lansa Galaxy Fold în septembrie. Deși Samsung nu a confirmat încă data de lansare a lui Galaxy Fold în SUA, o sursă care a fost exactă de mai multe ori privind informațiile despre telefoanele Samsung sugerează că va fi 27 septembrie.

Samsung Galaxy Fold a fost prevăzut inițial că va ajunge și în România. Au fost chiar lansate precomenzi pentru acesta de la noi din țară. Momentan nu avem date dacă telefonul pliabil va mai fi sau nu lansat și în România. Vom reveni imediat cu informații dacă vom afla acest lucru.