Samsung a prezentat Infinity Flex, afișajului telefonului pliabil

992

Samsung ne-a oferit la SDC 2018 o primă imagine cu ecranul Infinity Flex ce se va regăsi pe telefonul pliabil. Conform SamMobile, acest afișaj este ceea ce va fi caracteristica principală a smartphone-ului pliabil mult așteptat. Samsung nu a prezentat telefonul pliabil, dar a arătat ecranul Infinity Flex ce se va regăsi pe telefonul pliabil.

Afișajul pliabil a fost afișat ca parte a unui prototip. Justin Denison, specialistul în marketingul produselor mobile Samsung, a asigurat participanții la conferință că ceea ce văd nu este smartphone-ul pliabil. Designul a fost ascuns, deoarece Samsung nu vrea să-l dezvăluie în acest moment.

Există un motiv pentru faptul că Samsung detaliază primul său dispozitiv pliabil la o conferință SDC, care de obicei este asociată cu alte chestii. Samsung poate să fi rezolvat problemele de hardware dar, probabil, încă mai are de lucru la software și la interfața acestui factor de formă unic. Sarcina formidabilă a telefonului mobil este de a-și dovedi utilitatea mai presus de toate, sau va rămâne ca un design cool și de nișă la un punct de preț inaccesibil.

Ecranul pliabil Samsung Infinity Flex arătat la Samsung Developer Conference

Ce contează este faptul că gigantul tech ne-a arătat în cele din urmă cum arată afișajul AMOLED pliabil și ce va permite dispozitivului să facă. După cum au sugerat informațiile, dispozitivul va avea un afișaj extern. Astfel utilizatorii pot folosi dispozitivul ca un telefon inteligent atunci când este pliat. Când este dezdoit, afișajul intern se dublează cu cel intern pentru a ajunge la dimensiunea de 7,3 inch, gen tabletă.

Inch = Țol (în engleză inch) este o unitate de măsură anglo-saxonă (sau „imperială”) pentru lungime. Este folosită în special în Statele Unite și în câteva state din Commonwealth, egală cu 25,4 mm (2,54 cm). Este un cuvânt împrumutat din latinul uncie.

Display-ul Infinity Flex împreună cu UI oferă un nou tip de experiență mobilă care permite utilizatorilor să facă lucruri pe care nu le-ar putea face cu un smartphone obișnuit. Va fi o experiență intuitivă și continuă între ecrane. Samsung va permite utilizatorilor să ruleze trei aplicații simultan printr-o funcție denumită fereastră multi-activă. Deschideți telefonul, iar cele trei aplicații din interior vor fi exact acolo unde le-ați lăsat, în timp ce alta poate fi afișat pe afișajul exterior.

Afișajul în sine va purta numele de Infinity Flex, recent patentat de Samsung ca denumire. Nu acesta va fi și numele smartphone-ului pliabil. Nu au fost dezvăluite informații suplimentare în acest moment. Dar cel puțin Samsung a demonstrat că este aproape de a aduce pe piață telefonul pliabil.

Va trebui să așteptăm până la începutul anului viitor, probabil la CES 2019 din Las Vegas, să vedem un smartphone pliabil finalizat. Ecranele pliabile vor fi în masă producție „în lunile următoare” a spus Samsung. În comparație cu ultimii cinci ani de când vorbim despre telefonul pliabil, timpul rămas până îl vom vedea pare nimic.