Galaxy Fold primește funcțiile camerei lui Note 10 cu o actualizare

753
Sursa Foto: Androidauthority.com

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Fold primește o actualizare software care aduce o serie de îmbunătățiri ale camerei. Potrivit site-ului olandez Sam Mobile, actualizarea este lansată momentan pe dispozitivele pliabile Samsung din Franța și Emiratele Arabe Unite. În curând este de așteptat și o lansare a actualizării pe scară mai largă.

Samsung Galaxy Fold are un total de șase camere foto în dotare. Configurația și aplicația camerelor telefonului pliabil sunt în mare măsură aceeași cu Galaxy Note 10. Totuși lipseau toate noile funcții ale camerei pe care utilizatorii le găsesc pe Note 10. Cea mai recentă actualizare pentru smartphone-ul pliabil Samsung rezolvă toate acestea.

Mai multe funcții ale camerei aflate pe Note 10 trec pe Samsung Galaxy Fold

Din informațiile publicate de site-ul sus amintit, se pare că versiunea de software F900FXXU1ASJ4 adaugă un mod Nocturn pentru selfie-uri, modul Live Focus pentru videoclipuri, AR Doodle și înregistrare Super Steady în modul Hyperlapse pe Samsung Galaxy Fold.

Telefonul pliabil Samsung primește, de asemenea, un nou editor video care permite utilizatorilor să compună mai multe videoclipuri din filmările făcute și să le adauge subtitrări. Anterior, Samsung a pus la dispoziție toate caracteristicile camerelor de pe Galaxy Note 10 pe seria Samsung Galaxy S10. Are sens că și cel mai scump telefon al gigantului high-tech – peste 2.000 de euro, primește acum aceste caracteristici.

Super Steady este o funcție capabilă să elimine efectul tremurului mâinilor calibrând videoclipul, atunci când filmați. Acționează ca un stabilizator de cameră atunci când înregistrați videoclipuri. Stabilizează filmarea atunci când sunteți în mișcare, pe bicicletă, pe schiuri sau în mașină.

Pe lângă îmbunătățirile camerei, actualizarea Galaxy Fold aduce și corecții generale ale erorilor și îmbunătățiri ale performanței dispozitivului. Acestea vor ajunge pe toate telefoanele pliabile Samsung aflate pe piață, conform Android Authority.

Utilizatorii de Samsung Galaxy Fold din Franța și Emiratele Arabe Unite pot descărca noua actualizare software accesând Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare.