Samsung Galaxy Fold – și a doua serie de telefoane epuizată imediat!

824
Sursa Foto: Yonhap News Agency

Samsung a scos la vânzare și al doilea lot de Galaxy Fold în Coreea de Sud. La fel ca în cazul primului lot și acesta a fost imediat epuizat. Gigantul high-tech sud-coreean a pregătit mai multe telefoane Samsung Galaxy Fold pentru a doua serie de vânzare în Coreea. Vânzarea a început la miezul nopții în 18 septembrie, dar dispozitivele au fost vândute imediat în primele 15 minute.

Este posibil ca o popularitate atât de ridicată a primului smartphone pliabil Samsung să aibă legătură cu suboferta. În prima serie de vânzare, între 300 și 400 de unități din Samsung Galaxy Fold au fost alocate fiecăruia dintre cei trei operatori locali de telefonie mobilă. SK Telecom Co., KT Corp. și LG Uplus Corp au fost companiile care au vândut Galaxy Fold.

Între 2.000 și 3.000 de bucăți din telefonul pliabil au fost alocate pentru a fi vândute de magazine ca telefoane deblocate. Cantitatea totală scoasă la vânzare în seria a doua a fost de peste 10.000 de telefoane. Numărul de telefoane pliabile Galaxy Fold alocate pentru cele două sesiuni de vânzări este foarte mică. Facem această precizare pentru că întotdeauna smartphone-urile emblematice Samsung au fost vândute în sute de mii de bucăți încă din prima zi.

Samsung Galaxy Fold costă aproximativ 2.015$ în Coreea de Sud

Conform informațiilor din zonă via Business Korea, Samsung va mai continua să vândă pe Galaxy Fold în Coreea de Sud. Nu se știe ce cantitate din totalul telefoanelor pliabile produse se va comercializa în Coreea de Sud. Galaxy Fold are un preț de 2,4 milioane won (2.015 USD) pe piața internă și este disponibil doar în modelul 5G.

Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985 ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir. Sediul companiei este situat în San Diego, California, Statele Unite și are 224 de locații în întreaga lume. Numele Qualcomm vine de la QUALity COMMunications – „comunicări de calitate”.

Samsung Electronics intenționează să vândă puțin peste un milion de foldere Galaxy în întreaga lume. Precomenzile au început deja și în Europa în Marea Britanie, Franța și Germania. Totuși numărul mare de amatori de un telefon pliabil ar pute face ca Samsung să suplimenteze această cifră. Pare a fi o surpriză pentru Samsung cererea pentru telefonul pliabil.

Samsung Galaxy Fold are 12 Gb de memorie RAM și 512 Gb stocare. Procesorul Qualcomm Snapdragon 855 și o baterie de 4.380 mAh sunt în dotarea telefonului pliabil. Un ecran Infinity Flex de 7,3 inch cu o rezoluție de 2152 x 1536 pixeli este la interior pentru modul tabletă. Când este închis telefonul are un ecran extern de 4,6 inch. Telefonul este disponibil în culorile Cosmos Black și Space Silver.