Telefonul pliabil Galaxy Fold, specificații ucigașe și o baterie masivă

870

Samsung a arătat luna trecută la SDC 2018, primul smartphone pliabil realizat vreodată, dar nu a fost un anunț adecvat. Samsung a arătat designul ecranului Infinity Flex al telefonului, a arătat că telefonul ar avea un ecran mare în interior și unul mai mic în exterior. A arătat, de asemenea și bucăți din noua interfață pe care a dezvoltat-o ​​cu Google pentru telefonul Galaxy Fold.

A fost vorba doar despre ce Samsung a fost dispus să ne spună și să ne arate despre telefon. Totuși, gigantul tech a lăsat o mulțime de lucruri fără răspuns după această așa-zisă prezentare. Cu toate acestea, o nouă informație vine cu noi detalii despre viitorul telefon pliabil Samsung. Aflăm lucruri noi despre telefonul pliabil, inclusiv caracteristicile camerei și bateriei.

Site-ul BGR scrie că dispozitivele pliabile ar putea aduce o nouă creștere, un nou impuls pe piața de telefonie mobilă. Lansarea telefoanelor pliabile se așteaptă să crească semnificativ în următorii ani. Numai anul viitor, aproximativ patru milioane de telefoane pliabile vor fi vândute în întreaga lume. Samsung este de așteptat să vândă cel puțin un milion de unități din primul său dispozitiv. Până în 2022, numărul total de pe piață ar trebui să crească la 39 de milioane de unități. Vor fi tot mai mulți producători majori care vor lansa astfel de telefoane.

Prețul de fabricație al unui telefon pliabil Samsung este de aproximativ 637$

Telefoanele vor fi scumpe la început, dar cumpărătorii ar putea justifica achiziția deoarece telefoanele pliabile vor fi în același timp și telefon și tabletă. Furnizorii de ecrane OLED, de circuite imprimate flexibile și baterii sunt de așteptat să beneficieze cel mai mult de noua formă. Când vine vorba de afișaje, Samsung aproape sigur își va păstra în continuare dominația în acest domeniu.

Robert Morris a fost primul care a folosit simbolul dolarului ($) în documentele oficiale din Statele Unite. Morris a fost unul dintre părinții fondatori ai Statelor Unite. A supravegheat emiterea primelor monede din SUA și a semnat Declarația de Independență și Constituția Statelor Unite.

Conform informației, fabricarea unui telefon pliabil costă compania Samsung aproximativ 637 $, în acest an. Acest cost nu include cheltuielile de cercetare și dezvoltare avute până acum de Samsung. Comparativ, costul de producție pentru Galaxy S9 este de 375,80 dolari. Samsung Galaxy S9 se vinde cu aproximativ 840 dolari! Samsung face un profit de 55% pe acest smartphone.

Presupunând că Samsung ar merge pentru o marjă de profit de 65% pe telefonul pliabil, atunci utilizatorii ar trebui să plătească aproximativ 1.800$. Luând în vedere un preț mediu de 1.700 de dolari pentru telefoanele pliabile anul viitor, până în 2022 acest preț ar putea scădea la 1.300$.

Din aceeași sursă aflăm că Samsung Galaxy Fold va fi alimentat de Exynos 9820 și Snapdragon 855, asociat cu 8GB de RAM și 128GB stocare. Se așteaptă ca telefonul să aibă o cameră principală dublă de 12MP, precum și o cameră selfie de 8MP. Se pare că receptorul va conține două baterii distincte. Câte una în fiecare jumătate a șasiului, pentru o capacitate totală de 5.000 mAh până la 6.000 mAh!