Samsung Galaxy S9 și S9+ făcute pentru modul în care comunicăm astăzi

4256

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ combină cele mai noi descoperiri cu tehnologia Super Slow-mo, cea mai bună cameră în lumină slabă și AR Emoji pentru un mod mai personalizat de a vă exprima. Samsung Electronics a lansat Galaxy S9 și S9+, smartphone-urile care reimaginează modul în care oamenii comunică, împărtășesc și experimentează lumea.

Realizat pentru aceste zile în care consumatorii comunică din ce în ce mai mult și se exprimă mai mult cu imagini, videoclipuri și emoji, telefoanele Galaxy S9 și S9+ vin cu o cameră foto avansată. Reproiectate cu cameră inovatoare cu Dual Aperture, capabilități Super Slow-mo și Emoji, Galaxy S9 și S9+ asigură utilizatorii că nu vor rata nici un moment din povestea lor de zi cu zi.

Galaxy S9 și S9+ oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, cu difuzoare stereo puternice, reglate de AKG, un sunet imersiv cu Dolby Atmos și un rafinat afișaj Infinity de la margine la margine, afișaj esențial în patrimoniul de design al firmei Samsung. În plus, Galaxy S9 și S9+ vor veni cu noua aplicație SmartThings, care unește serviciile IoT existente ale Samsung într-o singură experiență inteligentă.

DJ Koh, președinte și director al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Cu Galaxy S9 și S9+ am reimaginat camera foto smartphone. Nu numai că Galaxy S9 și S9+ le permit consumatorilor să facă fotografii și clipuri video oriunde, este un smartphone conceput pentru ai ajuta să se conecteze cu ceilalți și să se exprime într-un mod care este unic și personal pentru ei„.
Camera reimaginată. Utilizatorii de azi doresc o cameră de smartphone cu tehnologie de ultimă oră, astfel încât să se poată exprima cu imagini și instrumente de înaltă calitate pentru a-și spune povestea lor unică. Camerele Galaxy S9 și S9 + sunt construite pentru acești consumatori, cu un senzor Super Speed ​​Dual Pixel cu putere de procesare dedicată și memorie pentru a face fotografii uimitoare de o calitate superioară.

Caracteristicile camerei Galaxy S9 și S9+ includ:

  • Super Slow-mo: Rețineți momente epice în fiecare zi cu un film dinamic, cu încetinitorul, care captează 960 de cadre pe secundă. Galaxy S9 și S9+ oferă de asemenea detectare automată a mișcării, o caracteristică inteligentă care detectează mișcarea în cadru și începe să înregistreze automat. După captarea videoclipului Super Slow-mo, utilizatorii pot selecta muzică de fundal din 35 de opțiuni diferite sau pot adăuga o melodie din playlistul preferat.
  • Camera pentru fotografii în lumină slabă: Lumina bună este secretul unei fotografii extraordinare. Dar, de multe ori, fotografiile sunt realizate în condiții de iluminare mai puțin ideale, iar majoritatea camerelor smartphone au o diafragmă fixă ​​care nu se poate adapta la medii de iluminare scăzute sau luminoase, rezultând imagini neconcludente. Similar cu modul în care irisul ochiului uman se extinde și se contractează, Samsung Dual Aperture (F1,5 – F2,4) permite în mod automat mai multă lumină atunci când este întunecat și mai puțină lumină când este prea luminos, făcând fotografii foarte clare.

AR Emoji. Samsung le permite utilizatorilor să creeze un emoji care să arate, să sune și să acționeze ca ei. AR Emoji folosește un algoritm de învățare a informațiilor bazat pe date, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și prezintă mai mult de 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite expresii, pentru o personalizare adevărată. AR Emoji împărtășește emoțiile utilizatorilor în viața reală și utilizează un format standard de fișiere AGIF, astfel încât utilizatorii să poată să-și împărtășească emoji-ul în majoritatea platformelor de mesagerie.

Bixby. Platforma de inteligență a firmei Samsung, integrată în aparatul de fotografiat, folosește tehnologii augmentate și tehnologii de învățare profundă pentru a oferi informații utile despre împrejurimile utilizatorului. Cu detecția și recunoașterea în timp real a obiectelor, Bixby generează instantaneu informații direct deasupra imaginii spre care este îndreptată camera. Utilizatorii pot traduce din limbi străine și afla rata de schimb valutar în timp real cu traducerea live, pot învăța despre ce este în împrejurul lor, pot achiziționa produse văzute în lumea reală și pot urmări consumul de calorii zilnic.

Divertisment Reimaginat. Smartphone-urile sunt adesea alegerea noastră de divertisment, motiv pentru care Samsung a creat un dispozitiv care oferă experiențe de sunet premium cu difuzoare stereo reglate de AKG. Indiferent dacă utilizatorii își urmăresc filmul preferat sau albumul artistului preferat, sunetele sunt foarte clare și bogate calitativ. Galaxy S9 și S9+ suportă și Dolby Atmos, dând sunetului un efect de 360°.

Experiența audio a lui Galaxy S9 și S9+ este completată de afișajul revoluționar Samsung Infinity. Inițial introdus pe Galaxy S8, afișajul îndrăzneț și strălucitor Super AMOLED Infinity se contopește practic cu telefonul. Cu o îmbunătățire a contrastului, utilizatorii pot folosi dispozitivul chiar și în lumina directă a soarelui.

SmartThings. Galaxy S9 și S9+ pot gestiona fiecare aspect al stilului de viață conectat, acasă, la birou sau în mișcare. Aplicația SmartThings va fi introdusă împreună cu Galaxy S9 și S9+ și se va conecta la alte dispozitive Samsung și non-Samsung.

Samsung DeX. Noul DeX de ultimă generație oferă un stil de viață mobil prin aducerea pe telefonul mobil a unei noi experiențe. Cu noul sistem de andocare DeX Pad, utilizatorii pot conecta cu ușurință dispozitivele Galaxy S9 și S9+ la un monitor, tastatură și mouse mai mare, pentru a extinde experiența mobilă cu editare îmbunătățită a documentelor sau chiar jocuri pe ecran complet. Utilizatorii pot transforma Galaxy S9 și S9+ într-un Touch Pad cu DeX Pad.

Samsung stabilește un nou standard cu telefoanele smartphone cu rezistență la apă și praf IP68 și încărcare fără fir și merge cu un pas mai departe cu Galaxy S9 și S9+. Dispozitivele suportă o memorie extensibilă de până la 400 GB cu un card Micro SD și sunt echipate cu cele mai recente procesoare și aplicații premium care oferă performanțe puternice și procesare sofisticată a imaginilor.

În plus, Galaxy S9 și S9+ oferă utilizatorilor siguranță, știind că telefonul este protejat de Knox 3.1, cea mai recentă platformă de securitate Samsung. Galaxy S9 și S9+ suportă trei opțiuni de autentificare biometrice diferite – iris, amprentă digitală și recunoaștere facială – astfel încât utilizatorii pot alege modul în care doresc să își protejeze dispozitivul și aplicațiile. Dispozitivele au scanare inteligentă, o nouă verificare care utilizează inteligent puterea colectivă a scanării irisului și a tehnologiei de recunoaștere a feței pentru a debloca rapid și convenabil telefonul unui utilizator în diferite situații. Galaxy S9 și S9+ introduc de asemenea amprenta dedicată, oferind utilizatorilor opțiunea de a folosi o amprentă diferită pentru a accesa folderul securizat, alta decât cea utilizată pentru a debloca telefonul.

Galaxy S9 și S9+ duc verificare stării de sănătate la nivelul următor, cu un senzor optic îmbunătățit, construit direct în dispozitiv, oferind informații mai extinse și mai precise privind starea de sănătate a utilizatorilor.

Galaxy S9 și S9+ vor fi disponibile începând cu data de 16 martie 2018 și vor fi oferite în Lilac Purple (o nouă nuanță), Midnight Black, Coral Blue și Titanium Gray.

Specificații Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

  • Sistem de operare: Android 8 Oreo.
  • Display Galaxy S9: 5,8 inch Quad HD+ Super AMOLED, aspect ratio 18,5:9.
  • Display Galaxy S9+: 6,2 inch Quad HD+ Super AMOLED, aspect rațio 18,5:9.
  • Dimensiuni și greutate Galaxy S9: 147,7mm x 68,7mm x 8,5mm / 163 grame / IP68.
  • Dimensiuni și greutate Galaxy S9+: 158,1mm x 73,8mm x 8,5mm / 189grame / IP68.
  • Camere foto S9: Spate – Super Speed Dual Pixel 12MP, AF cu OIS (F1,5/F2,4) / Față 8MP AF (F1,7).
  • Camere foto S9+: Spate – Dual Camera cu Dual OIS, unghi larg Super Speed Dual Pixel 12MP, AF, (F1,5/F2,4), telephoto 12MP, AF, (F2,4) / Față: AF 8MP (F1,7).
  • Procesor: Octa-core pe 64 de biți (Quad 2,7 GHz + Quad 1,7 GHz) / 64-bit, procesor Octa-core (Quad Quad 2,8 GHz + 1,7 GHz Quad Quad).
  • Memorie Galaxy S9: 4 GB RAM – 64 GB / 128 GB / 256 GB + Slot Micro SD (până la 400 GB).
  • Memorie Galaxy S9+: 6 GB RAM – 64 GB / 128 GB / 256 GB12 + Slot Micro SD (până la 400 GB).
  • Baterie Galaxy S9: 3.000mAh, Încărcare rapidă prin cablu compatibilă cu QC 2.0 / Încărcarea fără fir compatibilă cu WPC și PMA.
  • Baterie Galaxy S9+: 3.500mAh Încărcare rapidă prin cablu compatibilă cu QC 2.0 / Încărcarea fără fir compatibilă cu WPC și PMA.
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4 / 5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth v 5.0 (LE până la 2Mbps) , Galileo, Glonass, BeiDou). Samsung Pay cu NFC, MST.
  • Senzori: Senzor Iris, Senzor de presiune, Accelerometru, Barometru, Senzor de amprentă digitală, Senzor giroscopic, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor HR, Senzor de proximitate, RGB Senzor de lumină.
  • Autentificare: model, PIN, parolă. Tip de blocare biometric: scanner pentru iris, scaner de amprente digitale, recunoașterea feței, scanare inteligentă: autentificare biometrică multimodală cu scanare a irisului și recunoașterea feței.
  • Audio: Difuzoare audio stereo reglate de AKG, sunet surround cu tehnologie Dolby Atmos, Formatul de redare audio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL.
  • Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEB.
SURSĂSamsung News