Samsung Galaxy Fold a trecut toate testele, relansarea este aproape

211
Sursa Foto: GSMArena.com

Anul acesta, luna august va fi foarte ocupată pentru gigantul high-tech sud-coreean. În prim plan se va afla lansarea din 7 august a seriei Galaxy Note 10 dar Samsung pregătește și relansarea lui Galaxy Fold. Da, ați citit bine, conform ultimelor informații Samsung este gata să relanseze telefonul pliabil.

Este o relansare după câteva luni de revizuiri și teste. Samsung Galaxy Fold a fost anunțat în februarie și lansarea la vânzare a fost amânată din cauza unor probleme cu afișajul. Acum s-ar putea să vedem telefonul pliabil Galaxy Fold în curând, deoarece surse din interiorul Samsung spun că este gata. Mai mulți experți și profesioniști din domeniu au testat smartphone-ul pliabil Samsung. Rezultatele acestor teste a relevat este că smartphone-ul este bun pentru a fi lansat pe piață.

Samsung Galaxy Fold a trecut cu bine toate testele

Potrivit experților și a unor surse anonime, gigantul coreean a redesenat designul balamalei și ecranului și a testat dispozitivul. Doar câteva finisaje mai sunt necesare înainte de lansare, potrivit site-ului GSMArena. Un director executiv de la Samsung Display a spus că Samsung Galaxy Fold este gata de lansare.

Mai multe unități din Samsung Galaxy Fold a fost trimis pentru teste și unor experți și profesori de la Universitatea Națională din Seoul și de la Institutul de Cercetare KAIST. Nimeni din cei de aici, care au testat smartphone-ul pliabil, nu a descoperit nicio problemă. De asemenea, problemele care apărut atunci când au fost testate și examinate primele telefoane, la începutul acestui an, nu au mai apărut. Recent smartphone-ul pliabil Samsung a fost observat și în viața reală, în India, probabil pentru a fi testat cum se comportă în viața de zi cu zi.

GSMArena este un site fondat de Orlin Milinov în anul 2000 și are sediul în Sofia – Bulgaria. GSMArena oferă informații complete și actualizate despre toate telefoanele mobile. Publică recenzii, știri, opinii, voturi și manuale despre smartphone-uri. Este unul dintre cele mai apreciate site-uri din lume despre telefoanele mobile.

Cu toate acestea, o lansare în luna iulie este un scenariu foarte puțin probabil. Dar având în vedere noile informații, o relansare în luna august este mai mult decât plauzibilă. Poate că undeva, cândva după evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” pentru Galaxy Note 10, ne vom revedea cu Samsung Galaxy Fold. Nu credem că Samsung va lansa ambele telefoane în timpul unui eveniment comun.