Galaxy Fold s-a vândut din nou în timp record, de această dată în Brazilia

953
Sursa Foto: SamMobile.com

Peste tot unde s-a lansat la vânzare Galaxy Fold, toate telefoanele au fost vândute imediat. În ciuda prețurilor mari, între 2.000 de dolari sau 2.000 de euro. Smartphone-ul pliabil Samsung are în continuare trecere. Dar ce ziceți de peste 3.000 de dolari! Da, acesta este prețul la vânzare în Brazilia. Și, s-a vândut tot stocul în 24 de ore!

Samsung Galaxy Fold a fost lansat în Brazilia cu un preț de 12.999 reali (R$ sau BRL), aproximativ 3.090 USD. Telefonul pliabil Samsung s-a bucurat de un succes la fel de mare ca în toate celelalte piețe. Galaxy Fold a sosit oficial în Brazilia în urmă cu o săptămână și a ieșit la vânzare pe 22 ianuarie. Samsung Brazilia a confirmat că Galaxy Fold s-a vândut în țară în mai puțin de 24 de ore de la disponibilitate.

Urmașul lui Samsung Galaxy Fold va fi lansat în trimestrul doi 2019

Vânzarea imediată după lansare face parte din povestea smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold. Se pare că indiferent unde este lansat telefonul pliabil Samsung, există suficienți cumpărători pentru a epuiza stocurile în mai puțin de o zi. Nu este clar dacă acest lucru se datorează specificațiilor și caracteristicilor Fold-ului sau incapacității Samsung de a furniza mai multe astfel de telefoane, creând un sentiment că cererea este mult mai mare decât în realitate. Poate că sunt valabile ambele variante.

Oricare ar fi situația, Galaxy Fold a fost lansat în Brazilia cu un preț mai mult decât premium. Chiar după toate standardele unui smartphone premium, prețul este unul uriaș. Și totuși s-a vândut imediat! Probabil, ca în atâtea alte locuri stocul telefonului pliabil a fost limitat și în Brazilia. Limitat sau nu, oamenii încă îl mai cumpără ca pâinea caldă, chiar și acum, când Samsung este aproape de lansarea unui alt pliabil, Galaxy Z Flip.

Brazilia are o populație de peste 211 milioane de locuitori. Este a cincea țară ca populație și suprafață din lume. Este cea mai mare țară din lume și singura din America cu limba oficială portugheza. Brazilia este statul cu cel mai mare număr de catolici din lume.

Nu știm dacă lansarea lui Galaxy Z Flip poate stinge setea cumpărătorilor de telefoane pliabile. Acesta este tot pliabil dar dintr-o altă categorie. Este, ca specificații un smartphone mid-range și suntem curioși dacă vânzările acestuia vor avea așa mare succes ca originalul Samsung Galaxy Fold.

Luând în considerare trecerea de care se bucură Fold-ul original, Samsung lucrează la Galaxy Fold 2. Acesta, tot cu specificații premium, se pare că va fi lansat în trimestrul doi din 2020. Un procesor Qualcomm Snapdragon 865, o cameră de 108MP și conectivitate 5G vor fi la bordul urmașului Fold-ului original.