Samsung Galaxy Fold și Galaxy Watch Active 2 sunt la vânzare în SUA

635
Sursa Foto: via AndroidPolice.com

Lansarea telefonului pliabil Samsung Galaxy Fold ar putea fi descrisă ca mai puțin normală. Mai multe telefoane trimise unor specialiști pentru testare au suferit o varietate de probleme legate de designul și durabilitatea ecranului pliabil. Problemele semnalate de acești testeri au dus în cele din urmă la o amânare privind vânzarea lui Galaxy Fold și revizuirea telefonului pliabil.

Samsung a anulat lansarea dispozitivului, a anulat toate precomenzile și, în cele din urmă, a emis carduri cadou de 250$ tuturor celor care au fost afectați. Apoi Samsung a revizuit smartphone-ul pliabil și la lansat inițial în Coreea de Sud. Acolo cele două sesiuni de vânzări au fost epuizate imediat. Ieri, Samsung a mai făcut un pas. Samsung Galaxy Fold este acum disponibil pentru achiziționare în Statele Unite.

Samsung Galaxy Fold a fost revizuit și este la vânzare și în SUA

După amânarea lansării, Samsung a făcut o serie de modificări ale afișajului dispozitivului. Au fost rezolvate problemele care au afectat prima versiune a lui Samsung Galaxy Fold și a fost redesenat stratul superior al ecranului pentru a nu arăta ca un protector de ecran detașabil. Balamalele au fost schimbate și unele deschideri din jurul lor au fost mai bine etanșate. Samsung Galaxy Fold nu are certificare IP68 pentru protecție la apă și praf!

Galaxy Fold este disponibil în două versiuni. Atât pentru rețeaua AT&T, cât și în modele libere de rețea. Telefonul poate fi cumpărat atât din magazinele AT&T cât și din magazinele Samsung Experience și locațiile Best Buy, modelele libere de rețea. Prețul de pornire este de 1.980 $. Clienții vor avea „acces” la un Galaxy Fold Premiere Service la achiziție. Folosind acest serviciu, „un specialist va oferi la orice oră detalii despre Galaxy Fold și toate accesoriile sale.”

5ATM înseamnă că smartwatch-ul este rezistent la apă până la 50 de metri în adâncime timp de 10 minute. Evaluarea ATM este un standard internațional care vă arată numărul de „atmosfere” la care dispozitivul rezistă atunci când este nemișcat sub apă. La fiecare 10 m de adâncime se adaugă o atmosferă de presiune, de aici și ratingul 5ATM.

Așa cum Samsung anunțase anterior, smartphone-ul pliabil Galaxy Fold este disponibil pentru cumpărare în SUA împreună cu Galaxy Watch Active 2. Dispozitivul are numele „Active” în titlu, deoarece vine cu specificații pentru rezistența la apă și praf și rezistență la impact. Este certificat 5ATM, IP68 și MIL-STD-810G. Veți găsi acest dispozitiv într-o varietate de culori și în două metale diferite. Din oțel inoxidabil, există în negru, argintiu sau auriu. Varianta cu o carcasă de aluminiu, vine în Aqua Black, Cloud Silver sau Pink Gold.

Prețuri de 280 sau 300$ în SUA pentru Watch Active 2 în funcție de model

Galaxy Watch Active 2, pe de altă parte, este disponibil pentru cumpărare online, așa cum vă așteptați. Smartwatch-ul Samsung este disponibil în două versiuni de 40 mm și 44 mm. Puteți să-l comandați de la Samsung.com pentru 279,99 USD sau 299,99 USD pentru modelele de 40 și respectiv 44 mm. Ambele modele sunt LTE și mai pot fi cumpărate de la operatorii de telefonie mobilă AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular și Verizon.

Samsung Galaxy Watch Active 2 vine cu un display circular de 1,4 inch sau 1,2 inch și o rezoluție de afișare de 360 ​​x 360 pixeli. Ecranul este Super AMOLED și este „Color Full Always on Display”. Galaxy Watch Active 2 are GPS și Glonass, precum și conexiune Bluetooth 5.0 și Wi-Fi.