Difuzorul inteligent Galaxy Home va fi disponibil până în aprilie 2019

877
Anul trecut, în timpul lansării phablet-ului Galaxy Note 9, Samsung a prezentat un nou produs numit Galaxy Home. Difuzorul inteligent a fost arătat din nou în timpul Samsung Developer Conference, în noiembrie anul trecut. La ultima apariție, la SDC San Francisco, Samsung nu ne-a dat detalii cu privire la data lansării. Nu au fost date detalii despre acest difuzor nici cu ocazia lansării seriei Galaxy S10. Cu toate acestea, în paralel cu evenimentul, șeful Samsung Mobile Samsung DJ Koh, a declarat pentru CNET că Galaxy Home va fi disponibil până în aprilie 2019. Galaxy Home este un difuzor inteligent care vine cu asistentul Samsung Bixby la bord.
Galaxy Home, concurent pentru Google Home, Amazon Echo și HomePod
Difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home ar trebui să poată concura cu rivalii său aflați actualmente pe piață, Google Home, Amazon Echo și HomePod de la Apple. Faptul că Galaxy Home va veni cu asistentul inteligent Bixby, poate face din acesta un difuzor impresionant. Galaxy Home, conform informațiilor, are 6 difuzoare și un subwoofer pentru a oferi un sunet de super-clasă. Difuzorul include și 8 microfoane, astfel încât poate auzi utilizatorul oriunde se află în cameră. Utilizatorii vor putea spune „Hi Bixby” pentru a activa difuzorul și pentru a comanda ceva acestuia. În partea superioară a difuzoarelor există butoane pentru controlul redării și eventual pentru dezactivarea microfoanelor.

Siri este asistentul virtual al companiei Apple. Este integrat în smartphone-uri, smartwatch-uri și tablete Apple. Mai mulți actori americani, britanici și australieni au înregistrat vocile lor în 2005 fără să știe despre eventuala utilizare a înregistrărilor în asistentul Apple. Siri a fost lansat la 2 octombrie 2011.

Aceste lucruri sunt cam tot ce știm și ce Samsung a dezvăluit până acum despre Galaxy Home, potrivit 91Mobiles. Nu știm cât de mult ar costa difuzorul inteligent, nu știm exact nici data de lansare. Dar, conform șefului Samsung Mobile DJ Koh, acesta îți va face apariția până în aprilie 2019. Cu toate acestea, nu suntem atât de siguri de Bixby, asistentul inteligent de la Samsung. Bixby nu este la fel de bun ca alți asistenți aflați pe piață, cum ar fi Google Asistent și Amazon Alexa. Potrivit unui sondaj, doar 4% dintre utilizatorii din SUA au folosit Bixby pe un dispozitiv. Acest procent este foarte mic, comparativ cu 44% pentru cei care au folosit Siri. 30% dintre utilizatorii din Statele Unite au folosit Google Assistant și 17% au folosit Alexa.