Samsung Galaxy Home Mini certificat de FCC, lansarea este aproape

875

Galaxy Home Mini, difuzorul wireless cu numărul de model SM-V310, a primit certificarea Bluetooth luna trecută, sugerând o lansare iminentă. Chiar dacă de atunci așteptăm lansarea, micul Samsung Galaxy Home a fost abia acum certificat de FCC în SUA. Acum, că Galaxy Home Mini a primit viza americană de la Federal Communications Commission, chiar nu mai are nici un obstacol în a apărea pe piață. Poate fi lansat în orice moment!

Așa cum era de așteptat, documentele comisiei FCC confirmă faptul că Galaxy Home Mini va arăta destul de diferit față de difuzorul Galaxy Home. În timp au fost informații care au susținut că micul Galaxy Home va fi disponibil numai în Black. Conform MySmartPrice, imaginea provenită de la comisia americană de certificare arată difuzorul inteligent AI Samsung într-o nuanță albastră.

Samsung Galaxy Home Mini cu Bluetooth 4.2 Low Energy

În afară de cele scrise mai sus, culoarea și designul viitorului difuzor inteligent Samsung, documentele publicate de FCC ne mai arată că difuzorul Samsung va fi cuplat cu un adaptor de călătorie EP-TA200. După cum a relevat și certificarea anterioară Bluetooth, difuzorul Samsung va avea suport pentru standardul Bluetooth 4.2 Low Energy. Galaxy Home Mini a fost certificat și de Wi-Fi Alliance.

Micul Galaxy Home este de așteptat să prezinte mai puține microfoane și difuzoare în comparație cu standardul Galaxy Home, anunțat de Samsung în luna august a anului trecut. Acesta va fi probabil o alternativă mai subțire, ca specificații, dar și mai ieftină. În acest sens ne așteptăm la o calitate a sunetului mai scăzută datorită mai puținelor microfoane și difuzoare încorporate.

Comparativ cu clasicul Bluetooth, tehnologia Bluetooth Low Energy are rolul de a furniza un consum redus de energie și un cost redus, menținând în același timp un domeniu de comunicare similar. Sistemele mobile de operare iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry, precum și macOS, Linux, Windows 8 și Windows 10, sunt compatibile cu Bluetooth Low Energy.

Sunt zvonuri că Galaxy Home Mini va avea la lansare suportul Bixby 2.0 și va include hub-ul Samsung SmartThings. Acesta va permite utilizatorilor să-și controleze dispozitivele inteligente de acasă folosind difuzorul inteligent Samsung.

Deși nu există încă informații despre momentul lansării lui Galaxy Home Mini, sperăm că măcar diferența dintre anunțarea sa și lansarea efectivă pe piață va fi minimă. Un reprezentant Samsung a declarat recent în The Verge că lansarea difuzorului mare Galaxy Home a fost amânată, dar se așteaptă ca acesta să fie lansat în prima jumătate a anului 2019.