Samsung Galaxy Home Mini, difuzorul inteligent cu AI a fost lansat

907
Sursa Foto: Yonhap

Samsung Electronics Co. a lansat un nou difuzor artificial cu inteligență artificială controlat prin voce. Acesta este compatibil cu o gamă cuprinzătoare de electrocasnice, indiferent de marca sau capacitatea lor de a se conecta la internet. Samsung a prezentat Galaxy Home Mini în timpul „Bixby Developer Day -Ziua Dezvoltatorilor Bixby” la Universitatea Sejong din Seul.

Galaxy Home Mini este echipat cu patru emițătoare și receptoare de la distanță în infraroșu pentru a acoperi toate gamele„. Acest lucru înseamnă că puteți înregistra aproape toate semnalele la distanță ale electrocasnicelor cu Galaxy Home Mini pentru a le controla, indiferent de marca aparatului. Nu va fi necesară conexiunea wireless între difuzor și aparate. A declarat Yi Ji-soo, vicepreședintele echipei AI la IT & Mobile Communications Samsung. La conferința Bixby Developer Day au participat aproximativ 1.000 de dezvoltatori de software.

Samsung Galaxy Home Mini poate controla orice aparat

Una dintre principalele utilizări ale boxelor inteligente este de a permite controlul vocal al aparatelor din Internet of Things și al aparatelor inteligente. Toate se conectează la difuzorul inteligent prin diferite platforme wireless. Dacă conexiunea este întreruptă, nu le puteți controla prin difuzorul inteligent.

Utilizatorii pot înregistra aproape toate semnalele de la distanță ale aparatelor electrocasnice prin Galaxy Home Mini. Acesta le poate controla și comanda indiferent de marcă sau conexiune la internet.” A spus Samsung. Difuzoarele AI existente sunt în mare măsură capabile să controleze cele mai recente gadget-uri echipate cu Wi-Fi. Marele avantaj al difuzorului inteligent Samsung Galaxy Home este că se poate conecta la orice produs care vine cu IR blasters – telecomandă în infraroșu, a spus Samsung.

Prima telecomandă destinată controlului unui televizor a fost dezvoltată de Zenith Radio Corporation în 1950. Telecomanda, numită „Lazy Bones” a fost conectată la televizor printr-un fir. Prima telecomandă fără fir, „Flashmatic”, a fost dezvoltată în 1955 de Eugene Polley.

Samsung Galaxy Home Mini a primit evaluări bune în ultimele teste beta. Acum ne pregătim să aducem un produs diferențiat pe piață„. A declarat un reprezentant Samsung, fără a pomeni despre programul său de lansare, conform The Korea Herald. Samsung și-a prezentat primul difuzor AI, Galaxy Home, împreună cu phablet-ul Galaxy Note 9 în august 2018, dar lansarea comercială a lui Galaxy Home nu a mai avut loc.

Samsung nu a amintit nimic concret despre data lansării la vânzare sau un eventual preț pentru Samsung Galaxy Home Mini. De asemenea, Samsung nu a pomenit nimic în cadrul conferinței Bixby Developer Day, despre difuzorul Galaxy Home.