Galaxy Home Mini oferit gratuit în Coreea la cumpărarea Grande AI

536
Sursa Foto: via engadget.com

În timp ce așteptăm de mai mult timp difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home apar informații despre Galaxy Home Mini. Așteptam informații despre o eventuală lansare oficială sau o dată de lansare pe piață a difuzorului inteligent Galaxy Home. Dar se pare că încă mai așteptăm.

Acum Samsung oferă din nou difuzorul Galaxy Home Mini drept cadou clienților. În Coreea de Sud, difuzorul Mini este oferit celor care cumpără mașina de spălat cu uscător Samsung Grande AI. Pentru a beneficia de ofertă, noii clienți trebuie doar să-și conecteze mașina de spălat Grande AI la aplicația SmartThings. Odată ce utilizatorii conectează dispozitivul la aplicație, banner-ul de abonament va apărea în aplicația SmartThings.

Galaxy Home Mini cadou la cumpărarea Grande AI

Samsung organizează un eveniment numit Grande AI SmartThings App Integration Event care va avea loc în perioada 10 iulie – 31 decembrie a acestui an. Participanții pot accesa site-ul Grande AI și beneficiază de această ofertă. Cadoul este doar pentru utilizatorii care conectează pentru prima dată mașina de spălat Samsung Grande AI la aplicația SmartThings.

De asemenea, această ofertă este aplicabilă numai utilizatorilor din Coreea de Sud. Dacă sunteți din Coreea de Sud și ați cumpărat mașina de spălat Grande AI, atunci puteți primi un Galaxy Home Mini gratuit. Grande AI este o mașină de spălat cu uscător cu o capacitate de 24 de kg. A fost lansată anul acesta de Samsung și este disponibilă pe mai multe piețe internaționale.

Primul difuzor experimental cu bobină mobilă, denumit și dinamic, a fost inventat de Oliver Lodge, un fizician și scriitor britanic, în 1898. Principiul bobinelor utilizate în prezent în difuzoare a fost brevetat în 1924 de Chester W. Rice și Edward W. Kellogg.

Difuzorul inteligent Samsung Galaxy Home a fost prezentat de companie în 2018, dar lipsește în continuare de pe piață. Anul trecut în august, Samsung a deschis testarea beta pentru unii utilizatori ai difuzorului Galaxy Home. Apoi pauză.

Anul acesta în februarie difuzorul Samsung a ratat din nou data oficială de lansare care a fost anulată de companie. Samsung a decis să lanseze gadgetul pe 12 februarie, dar în aceeași zi, a eliminat pagina site-ului. Chiar dacă lansarea lui Galaxy Home a fost anulată, Samsung a oferit utilizatorilor seriei Galaxy S20 din Coreea de Sud, un Galaxy Home Mini.

Nu sunt momentan informații când va lansa Samsung difuzorul inteligent Galaxy Home și nici dacă mini difuzorul companiei va ajunge și pe alte piețe.