Samsung a lansat mașina de spălat „Grande AI” cu o capacitate de 24 kg

815
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat un nou produs electrocasnic, mașina de spălat Grande AI cu o capacitate de 24 de kg. Este mașina de spălat cu cea mai mare capacitate lansată de Samsung. Acest produs reflectă cererea consumatorilor care doresc să spele mai multe rufe voluminoase simultan. Samsung a menținut în același timp dimensiunile exterioare, astfel că nu vor fi probleme privind locul de instalare.

Mașina de spălat și uscător în același timp „Grande AI” de 24kg gestionează întregul proces de spălare pe baza inteligenței artificiale. Cu un mare nivel de eficiență energetică, mașina de spălat este disponibilă la precomandă începând cu 21 aprilie, inițial în Coreea de Sud.

Samsung Grande AI de 24 kg cu funcții de inteligență artificială

În 2017, Samsung a lansat mașina de spălat „Flex Wash”, care a împărțit spațiul de spălat rufe în două și a venit cu o capacitate de 23kg. Noul produs cu o capacitate de 24 de kilograme a moștenește funcțiile mașinii de spălat Grande AI. Acestea sunt „Controlul All-in-One” care poate comanda uscătorul de pe panoul de control al mașinii de spălat și „AI Course” care recomandă cursul de uscare optimizat în funcție de spălare. Acum nu mai trebuie să alegeți prea mult o mașină de spălat, Samsung Grande AI face totul și spală tot.

În plus, funcția „AI Custom Wash” detectează greutatea și gradul de murdărire a rufelor. Apoi ajustează cantitatea de detergent și timpul de spălare și clătire. În plus, au fost aplicate toate funcțiile utile existente, cum ar fi „Spălare fără detergenți+” care gestionează igienic rufele și „Spălarea prin fierbere” care elimină 99,9% din bacteriile dăunătoare.

Kilogram este unitatea de măsură pentru masă, în Sistemul Internațional de Unități de Măsură. Kilogramul este singura unitate SI de bază care folosește un prefix. „Kilo” înseamnă „mii” și „gram” care înseamnă „greutate mică”. Ambele cuvinte provin din greaca veche.

Samsung Grande AI de 24 kg vine în culoarea gri la un preț de aproximativ 1.550€. Samsung va începe precomenzile din 21 aprilie și mașina va fi la vânzare la nivel național la sfârșitul lunii aprilie. Deocamdată Samsung nu a comunicat disponibilitatea și prețul pentru alte zone. Pentru cei ce precomandă noua mașină de spălat, plita cu inducție Samsung Induction „The Plate” va fi acordată ca bonus.

Suntem capabili să satisfacem stilul de viață al consumatorilor prin implementarea tehnologiei diferențiate și a unei mari capacități de spălare și uscare, precum și a tehnologiei unice a Grande AI”. A declarat Lee Sang-rae, directorul Direcției Consumer Electronics la Samsung Electronics, conform NewsSamsung.