Samsung a arătat difuzorul Galaxy Home Mini la SDC 2019

774
Sursa Foto: via SamMobile.com

A trecut mai bine de un an de când Samsung a dezvăluit difuzorul Galaxy Home. Difuzorul inteligent cu Bixby a companiei high-tech nu a fost lansat. În timp ce toți îl așteptam, Samsung a mers mai departe și a făcut un alt difuzor inteligent, despre care am scris de mai multe ori pe pagina noastră, Samsung Galaxy Home Mini.

Samsung nu a lansat nici măcar acest difuzor Galaxy Home Mini publicului, dar a început un program de testare beta pentru el în Coreea de Sud acum două luni. La Samsung Developer Conference 2019, care este în curs de desfășurare în San Jose, California, Samsung a expus acest difuzor inteligent. Conform Sam Mobile, Samsung nu a dat detalii tehnice despre acest difuzor.

Samsung afișează Galaxy Home Mini la SDC 2019

Samsung le-a oferit utilizatorilor din Coreea de Sud posibilitatea de a se înscrie la programul beta Galaxy Home Mini până la 1 septembrie. După ce vor fi aprobați, cei înscriși vor primi difuzorul înainte de lansarea planificată. Ideea aici este că Samsung ar testa dispozitivul într-un mediu real cu un grup select de utilizatori înainte de a lansa dispozitivul.

Niciun astfel de program beta nu a fost anunțat pentru nicio altă țară sau pentru Galaxy Home pentru această problemă. Așa că, chiar dacă difuzorul a fost expus de Samsung în California, este prea puțin ca să sugerăm că un program beta ar putea fi deschis și în Statele Unite pentru Galaxy Home.

California este un stat federal american cu aproximativ 40 milioane de locuitori. Este cel mai populat stat din Statele Unite. În 2018 California avea 885.225 de milionari, adică 6,61% din populație. Dacă ar fi o țară, California ar fi a cincea cea mai mare economie din lume, mai mare decât Regatul Unit, Franța sau India.

Samsung încă nu a confirmat când intenționează să lanseze aceste produse, Galaxy Home și Galaxy Home Mini. Cu siguranță a fost o lungă așteptare pentru cei care au așteptat mult timp să intre în posesia, măcar a unuia dintre ele. Dacă Samsung lansează sau nu difuzoarele Galaxy Home și Mini înainte de sfârșitul acestui an, nu avem nici o informație. Din păcate, compania nu a vorbit despre mult așteptatul difuzor inteligent în timpul expunerii sale la SDC 2019.