Samsung Galaxy Home, vine sau nu vine difuzorul inteligent?

677
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a trecut cu bine peste evenimentul prezentării telefoanelor Galaxy Note 10 de la New York. Lansarea a fost fără surprize, deoarece despre toate dispozitivele lansate au fost informații anterioare. Am mai așteptat și câteva precizări s-au chiar o prezentare vizuală a lui Galaxy Fold și Samsung Galaxy Home. Ar fi fost drăguț! Dar, gigantul high-tech a preferat să păstreze tăcerea în privința lor.

A trecut mai bine de un an de când Samsung a vorbit pentru prima dată despre Galaxy Home – difuzorul său inteligent bazat pe Bixby. Tehnic, acesta nu este primul difuzor inteligent al companiei, deoarece filiala sa Harman a lansat în trecut câteva difuzoare cu integrare Alexa și Google Assistant. Cu toate acestea Samsung Galaxy Home este primul difuzor cu Bixby de pe piață și primul difuzor inteligent sub branding-ul Samsung.

Așteptăm o apariție a lui Galaxy Home la IFA 2019 Berlin

Samsung Galaxy Home trebuia să se lanseze la începutul acestui an. Acest lucru nu s-a întâmplat din motive necunoscute nouă iar Samsung nu s-a deranjat să vină cu nicio explicație. Dispozitivul nu este abandonat cu siguranță, deoarece putem confirma acest lucru, Samsung dezvoltă în mod activ software-ul pentru el și pentru Galaxy Home Mini. IFA 2019 nu este departe și există șanse ca difuzorul să apară acolo, dacă Samsung intenționează să-l lanseze anul acesta.

Asistentul inteligent Bixby AI a întrat mai târziu pe piață. Totuși continuă să rămână cu un pas sau chiar doi în urma rivalilor, în ciuda tuturor îmbunătățirilor aduse de Samsung. Platforma poate fi mai bună doar dacă mai mulți clienți o folosesc și acest lucru este posibil numai atunci când există motive convingătoare pentru a utiliza serviciul. Aceasta este o problemă pe care doar Samsung o poate rezolva. Și acest lucru trebuie să se întâmple cât mai repede, posibil cu Samsung Galaxy Home, pentru ca Samsung să îl poate integra în mod semnificativ cu celelalte dispozitive.

Primul difuzor experimental cu bobină mobilă, denumit și dinamic, a fost inventat de Oliver Lodge în 1898. Principiul bobinelor utilizate în prezent în difuzoare a fost brevetat în 1924 de Chester W. Rice și Edward W. Kellogg.

Într-o recentă declarație pentru The Verge, un purtător de cuvânt Samsung a spus „continuăm să perfecționăm și să îmbunătățim Samsung Galaxy Home înainte de lansare”. Acesta a specificat că vor fi făcute mai multe precizări privind acest lucru în curând.

Așa cum am scris mai sus, Samsung dezvoltă în continuare software atât pentru Galaxy Home cât și pentru Galaxy Home Mini. Cele mai recente versiuni de firmware – V510XXU1ASH2 pentru Galaxy Home și respectiv V310XXU1ASH2 pentru Home Mini, au fost lansate zilele trecute. Așteptăm ca Samsung să ne facă o surpriză la IFA Berlin.