Acasă Stiri Galaxy J2 Core - versiunea Android Go, în cinci variante de culoare

Galaxy J2 Core – versiunea Android Go, în cinci variante de culoare

Smartphone-ul Galaxy J2 Core, primul cu versiunea Android Go de la Samsung este încă așteptat. Certificat și parafat de toate agențiile posibile, inclusiv FCC și Bluetooth, poate ajunge în mai multe variante de culoare. Au fost publicate recent imagini pe Twitter de către site-ul SamMobile cu variantele de culoare pentru J2 Core. Nu este specificată o anumită sursă ca proveniență a imaginilor, dar este specificat ca „Galaxy J2 Core / SM-J260x”. SamMobile este un site serios, de încredere și bine informat.

Numai partea din spate a smartphone-urilor este vizibilă și culorile includ negru, auriu, albastru deschis și mai închis și purpuriu. Dacă aceste culori se extind sau nu până la ramele frontale, ca la Samsung Galaxy J2 sau sunt aplicate doar la spatele detașabil din plastic al dispozitivelor, nu este evident.

Cu toate acestea, imaginile par a fi autentice și sperăm ca aceste culori vor fi pe Galaxy J2 Core, smartphone-ul care este de așteptat să fie o versiune, Android Go, mai bună pentru Samsung Galaxy J2. Totul este aproape identic cu Galaxy J2 în ceea ce privește amplasarea camerei din spate și slotul difuzorului. Chiar și sigla Samsung a fost plasată aproape exact în același loc.

Butoanele de volum ar fi de asemenea în partea stângă – privind din față – și par să fie plasate în același loc de-a lungul marginii respective. Informațiile scurse anterior despre Galaxy J2 Core au arătat un al treilea buton amplasat pe partea opusă, care părea a fi un buton de pornire. Totuși, acest lucru nu este clar în acestă fotografie.

Fotografiatul este limitat dar și protejat de lege în unele țări. În SUA, fotografia este protejată de primul amendament din constituție, toate persoanele sunt libere de a fotografia orice vede în spațiul public, dacă este la vedere. În Marea Britanie, o lege recentă dă putere poliției de a împiedica oamenii, chiar presa, să facă fotografii în locuri publice.

Documentația recent apărută și asociată cu un model de dispozitiv Samsung „SM-J260F / DS” sugerează, de asemenea, că smartphone-ul Android Go va avea un capac spate detașabil, din plastic. Acest lucru va fi similar cu modelele telefonului din urmă cu câțiva ani și va oferi un acces facil la o baterie detașabilă și la tăvițele pentru cele două cartele SIM.

Unul dintre acele porturi SIM ar putea, de asemenea, să găzduiască o cartelă microSD pentru o capacitate de stocare extinsă. Inițial, stocarea internă ar fi stabilită la 16 GB, dacă informațiile de până acum se adeveresc și ar fi susținută de 1GB de RAM, comparativ cu memoria de 2 GB de RAM găsită în Galaxy J2 din acest an.

Dacă va fi la fel ca în Galaxy J2, din punct de vedere al stocării interne, extinderea memoriei interne cu un microSD pentru Galaxy J2 Core, va fi posibilă până la 256 GB. Smartphone-ul este, prevăzut să ajungă cu un display Super AMOLED de 5 inch și procesorul Exynos 7570 compus din patru nuclee de până la 1,4 GHz.

Cu toate actele la zi, parafat și vaccinat, smartphone-ul Android Go, Samsung Galaxy J2 Core poate fi lansat în orice moment de Samsung.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....